• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Η MG ανακοινώνει πως το σπριντ μέχρι τα 96 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,9 δευτερόλεπτα.

Νέο MG HS PHEV

2.288 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/9/2020

Η γκάμα της MG λαμβάνει τώρα άλλη μια ηλεκτροκίνητη έκδοση αυτή την φορά με τεχνολογία plug-in.


Tην plug-in υβριδική έκδοση του HS παρουσίασε η MG κάνοντας γνωστό πως το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει αυτόν τον Οκτώβριο με σκοπό να τοποθετηθεί δίπλα στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ΖS.

Το HS είναι το πρώτο μοντέλο που λαμβάνει τέτοιας τεχνολογίας υβριδικό κινητήριο σύνολο, το οποίο αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 λίτρων, μια μπαταρία 16,6 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με την συνολική ισχύ να φτάνει τα 260 άλογα και τα 370 Nm ροπής.

Η MG ανακοινώνει πως το σπριντ μέχρι τα 96 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,9 δευτερόλεπτα και πως η αμιγώς ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 50 χιλιόμετρα ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι μόνο 43γρ.C02/χλμ. Όσον αφορά την φόρτιση του αυτοκινήτου η εταιρεία αναφέρει πως με φορτιστή 7Kw, η μπαταρία φορτίζεται πλήρως μέσα σε 3 ώρες.

Η βασική έκδοση του HS περιλαμβάνει 18άρες ζάντες αλουμινίου, αυτόματη ρύθμιση των φώτων, LED DRL φώτα, πίσω σένσορες parking, air-condition δύο ζωνών, δερμάτινο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων, 10,1 ιντσών σύστημα infotainment, κάμερα 360 μοιρών, cruise control κ.α.

Οι τιμές ξεκινούν στο Ηνωμένο Βασίλειο από 32.000 ευρώ.
 
 

Tags: PHEV, PHEV1