Νέο Mazda2: To Toyota Yaris με εμβλήματα της Mazda
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Mazda2: To Toyota Yaris με εμβλήματα της Mazda

33.887 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2021)

H Μazda ανακοίνωσε πως θα προσφέρει στην Ευρώπη το Τοyota Yaris κάτω από τα δικά της εμβλήματα, ως το νέο Mazda2, αποκλειστικά με το υβριδικό σύνολο των 116 ίππων.

Νέο Mazda2: Το Τοyota Yaris αλλά μόνο υβριδικό

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου της υβριδικού μικρού για την Ευρώπη προχώρησε η Mazda, αλλά όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος πολύ εύκολα βλέποντας τις εικόνες, το αυτοκίνητο δεν είναι μια νέα γενιά του γνωστού μας Mazda2 αλλά το ελληνικό best-seller Toyota Υaris με άλλα… εμβλήματα.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας της Mazda με την Toyota

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα αποτελέσματα της συνεργασίας της Mazda με την Toyota σε μια σειρά από τομείς και δίνει την δυνατότητα στην φίρμα να πλαισιώσει την γκάμα με της με ένα υβριδικό μοντέλο, πριν ξεκινήσει το λανσάρισμα των Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων που ετοιμάζει το 2023.

Ολόιδιες διαστάσεις - Mόνο υβριδικό με 116 άλογα 

Πρέπει να σημειώσουμε πως το Mazda2 έχει τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με το Toyota Yaris, τον ίδιο χώρο αποσκευών στα 286 λίτρα αλλά σε αντίθεση με το μικρό της Toyota, θα γίνει διαθέσιμο μόνο με το υβριδικό κινητήριο σύνολο που έχει ως βάση τον 1.500άρη κινητήρα αποδίδοντας 116  άλογα, με το 0-100χλμ./ώρα να γίνεται σε 9,7 δευτερόλεπτα και έχοντας μέγιστη τελική ταχύτητα τα 175 χλμ./ώρα.

Την άνοιξη του 2022 το λανσάρισμά του

Η Mazda αναφέρει πως το νέο «2άρι» θα προστεθεί στην γκάμα του μοντέλου σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται εάν το τωρινό θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία ή θα αντικατασταθεί. Το λανσάρισμα του «νέου» Mazda2 θα γίνει στην άνοιξη του 2022, ενώ λίγο νωρίτερα θα γίνουν γνωστές οι τιμές του.

Ξέρετε ότι

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο αυτές φίρμες κάνουν αυτή την ανταλλαγή. Για πολλά χρόνια, το Τοyota Yaris που προσφερόταν στις ΗΠΑ ήταν ένα Mazda2 που είχε πάνω του εμβλήματα της Toyota.

To Μazda2 έγινε Υaris!
- Ίδιες διαστάσεις και ίδιο πορτ-μπαγκάζ
- Μόνο υβριδικό με τον 1.500άρη των 116 ίππων
- Λανσάρεται την άνοιξη του 2022
Eσύ ποιο Yaris θα πάρεις; Το κανονικό ή αυτό της Mazda για να κάνεις την διαφορά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto