Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Με νέα στιλιστικά στοιχεία και αυξημένη ισχύ δίνει το «παρών» το Toyota C-HR Hy-Power στη Φρανκφούρτη.

Το σύνολο των πλαστικών μερών του αμαξώματος διακοσμούνται με μαύρο στιλπνό χρώμα.

Tα κύρια στοιχεία αντίθεσης με το Burning Orange πορτοκαλί χρώμα βρίσκονται στις εμπρός κολόνες, τους καθρέπτες και το εσωτερικό των προβολέων.

Έντονες αντιθέσεις μεταξύ μαύρου και πορτοκαλί χρώματος, με προεξάρχον στοιχείο τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις κυψελοειδείς ραφές, συνθέτουν το εσωτερικό του πρωτότυπου C-HR.

Νέο Toyota C-HR Hy-Power

6.571 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο πρωτότυπο της Toyota, C-HR Hy-Power στη Φρανκφούρτη, φέροντας μοναδικά στιλιστικά στοιχεία και περισσότερη ισχύ.

Η Toyota δημιούργησε μια νέα σπουδή με βάση το C-HR, θέλοντας να εξετάσει την πιθανότητα μιας ισχυρότερης υβριδικής έκδοσης για το Crossover της. Οι σχεδιαστές της ιαπωνικής φίρμας δεν ενσωμάτωσαν επιπρόσθετα στοιχεία στο υβριδικό concept, προτιμώντας να αρκεστούν σε εικαστικές αλλαγές, δηλαδή την εισαγωγή νέων συνδυασμών χρωμάτων και χρωματικών λεπτομερειών.

Πιο συγκεκριμένα, τα πλαστικά στοιχεία στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, αλλά και στο πλάι (γρίλια, μαρσπιέ, αεροδυναμικός διαχύτης) είναι πλέον μαύρου στιλπνού χρώματος, έχοντας σε κάποια σημεία λεπτομέρειες σε Burning Orange πορτοκαλί. Έπειτα, οι ζάντες 20 ιντσών, τα φωτιστικά σώματα και τα πλαίσια των θυρών είναι φινιρισμένα με σκούρο χρώμιο, ενώ τα κύρια στοιχεία αντίθεσης με το προαναφερθέν πορτοκαλί χρώμα βρίσκονται στις εμπρός κολόνες, τους καθρέπτες και το εσωτερικό των προβολέων.
 

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντούμε παρόμοια εικόνα για το πρωτότυπο C-HR με έντονες αντιθέσεις μεταξύ μαύρου και πορτοκαλί χρώματος, με προεξάρχον στοιχείο τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις κυψελοειδείς ραφές. Στο υπόλοιπο σύνολο της καμπίνας δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά.

Τέλος, στο πεδίο της ισχύος του υβριδικού συνόλου του C-HR η ιαπωνική φίρμα δεν μας έδωσε καμία πληροφορία, λέγοντας μόνο ότι θα προσφέρεται με μεγαλύτερη ιπποδύναμη και καλύτερες επιδόσεις από την υπάρχουσα έκδοση Hybrid με τον 1.800άρη κινητήρα των 122 ίππων. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στις αρχές του 2018, όπου αναμένεται να λανσαριστούν νέα υβριδικά μοντέλα από τη μάρκα.

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: