Νέο VW Golf R «20 Years»: To ισχυρότερο Golf στην ιστορία με 333 PS
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο VW Golf R «20 Years»: To ισχυρότερο Golf στην ιστορία με 333 PS

4.928 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2022)

Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια ζωής του τμήματος R, η VW κατασκεύασε μια επετειακή έκδοση «20 Years» για το Golf R.

Το πιο ισχυρό εργοστασιακό VW Golf

Τα 20 χρόνια ζωής συμπληρώνει το 2022 το τμήμα επιδόσεων R της Volkswagen και για αυτό η φίρμα βρήκε έναν αξεπέραστο τρόπο να το γιορτάσει. Καλωσορίστε το Golf R «20 Years», το πιο ισχυρό Golf που έχει κατασκευάσει ποτέ  στην ιστορία της η Volkswagen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 333 άλογα και εξάτμιση Akrapovic

Προφανώς, η έκδοση βασίζεται πάνω στο ευρείας παραγωγής Golf R αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο πασίγνωστος EA888 2λιτρος TSI αποδίδει 333 άλογα, δηλαδή 13 άλογα παραπάνω από ευρωπαϊκών προδιαγραφών Golf R. To μοτέρ συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη και όπως και κάθε άλλο Golf R, η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

H VW, επιθυμώντας να κάνει όσους αγοράσουν το Golf R «20 Years» πολύ ενοχλητικούς στους γείτονές τους, τοποθέτησε στο αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης Akrapovic, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει μια νέα λειτουργία με όνομα «Emotional Start» που στροφάρει το μοτέρ στις 2.500 σ.α.λ με το πατήσεις το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα. Η χαρτογράφηση του DSG κιβωτίου έχει επίσης αναβαθμιστεί για να προσφέρει πιο ενθουσιώδη «ανεβάσματα».

Σε δύο χρώματα και μοναδικές μπλε ζάντες

Η επετειακή έκδοση είναι διαθέσιμη είτε σε Lapiz Blue είτε σε άσπρο χρώμα. Με το Lapiz Blue το αυτοκίνητο μπορεί να λάβει 19άρες ζάντες Estoril ζάντες με μαύρο φινίρισμα ενώ με το άσπρο χρώμα, οι ζάντες βάφονται μπλε. Σε κάθε περίπτωση, οι ζάντες τυλίγονται σε ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. Ακόμα, η έκδοση περιλαμβάνει καπάκια καθρεπτών (μπλε στα άσπρα Golf R και μαύρα στα μπλε), εμβλήματα «20», ανθρακόνημα στο ταμπλό κ.α.

Οι τιμές πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Το πιο ισχυρό εργοστασιακό VW Golf που φτιάχτηκε ποτέ!
- Με 333 άλογα και εξάτμιση Akrapovic
- Προσφέρει 13 PS παραπάνω από το «απλό»
- Σε δύο χρώματα και μοναδικές μπλε ζάντες
Πόσα ευρώ θα δίνατε για να αποκτήσετε το πιο μουράτο και ισχυρό Golf R που φτιάχτηκε ποτέ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto