Ο Arnaud Leclerc.

Νέο αφεντικό για την Alfa Romeo στην Ευρώπη

1.555 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2020)

Ο Arnaud Leclerc αντικαθιστά τον Alberto Cavaggioni την ώρα που η μάρκα θέλει να ξεκινήσει την νέα της προσπάθεια για να αυξήσει τις πωλήσεις της.


H Αlfa Romeo ανακοίνωσε πως ο Arnaud Leclerc αναλαμβάνει τη θέση του Επικεφαλής των Επιχειρήσεων της φίρμας στην Ευρώπη, έχοντας ως πρώτο μέλημά του την επιτυχία της νέας επιθετικής πολιτικής που θα βάλει σε εφαρμογή σύντομα η Alfa Romeo με το λανσάρισμα των νέων της μοντέλων.

Ο Arnaud Leclerc είναι 45 ετών και έχει εργαστεί για δεκαετίες σε εταιρίες όπως η Honda και το PSA Group. Διαδέχεται τον Alberto Cavaggioni, ο οποίος αφήνει την θέση και αποχωρεί από τον ιταλικό όμιλο, έναν χρόνο μετά την πρόσληψή του, με εκπροσώπους της φίρμας να κάνουν λόγο πως «ο Cavaggioni άφησε την εταιρεία για να επικεντρωθεί στα άλλα ενδιαφέροντά του».

 Ο Leclerc θα εργάζεται υπό την επιβλεψη του CEO της FCA στην Ευρώπη, Pietro Gorlier, και το αφεντικό της Alfa Romeo, Tim Kuniskis, ενώ την ίδια στιγμή θα διατηρήσει την τρέχουσα θέση του ως επικεφαλής της Alfa Romeo στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Alfa θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της μέσω της επερχόμενης Τοnale που αναμένεται το επόμενο έτος, τις ήδη ανανεωμένες Giulia και Stelvio και το νέο μικρό SUV που αναμένεται το 2022.
 

ELASTIKA 2024
OPEL