2 φωτογραφίες »

Νέο teaser για την «άγνωστη» επερχόμενη Porsche

1.623 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2021)

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνει ντεμπούτο μια νέα έκδοση της Porsche 911, ωστόσο τα teaser που έχει δημοσιεύσει μέχρι τώρα η γερμανική εταιρεία, μόνο αποκαλυπτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.


H Porsche θα παρουσιάσει μια νέα 911 GT στις 16 Φεβρουαρίου και γνωρίζει πως υπάρχει χρόνος για να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του νέου μοντέλου την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα καλυφθεί ζωντανά μέσω live streaming με οικοδεσπότες τον αντιπρόεδρο του τμήματος GT και τον πρώην οδηγό αγώνων Jοrg Bergmeister. Αυτός είναι ο λόγος που δημοσίευσε μια νέα teaser εικόνα, που αυτή την φορά, αποκαλύπτει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Για άλλη μια φορά μπορούμε να διακρίνουμε πως το μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο θα εξοπλίζεται με μια μεγάλη αεροτομή. Οι φήμες κάνουν λόγο πως το επερχόμενο αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι η νέα 911 GT3,  θυμίζουμε άλλωστε πως τον περασμένο Δεκέμβριο η γερμανική φίρμα παρουσίασε την 911 GT3 Cup, ενώ ένα μήνα νωρίτερα είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν αργεί και το ντεμπούτο της 911 GT3.

Η 911 GT3 έχει «συλληφθεί» κατά τις δοκιμές της χωρίς καμουφλάζ και για αυτό γνωρίζουμε πως θα εξοπλίζεται από επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διαχύτη στο πίσω μέρος, ένα ζευγάρι αεραγωγών στο καπό και τη μεγάλη αεροτομή, όπως ακριβώς αυτή που βλέπουμε στην νέα εικόνα teaser.
 
Αναφορικά με το μοτέρ, το πιθανότερο είναι να δούμε τον ατμοσφαιρικό 6κύλινδρο κινητήρα 4,0 λίτρων που θεωρείται ότι θα προσφέρει περισσότερους από 500 ίππους και θα στροφάρει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ. Το μοτέρ θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο PDK κιβώτιο επτά ταχυτήτων.
 

NEO TRAFIC
skoda