• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Την πρώτη της νίκη έκανε η ομάδα της Onroak, η οποία χρησιμοποιώντας κινητήρα της Nissan κατάφερε να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού του αγώνα του Road America.

Νικήτρια στο Road America η Nisssan

Διαβάστηκε από 1625 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/8/2017

Την πρώτη της νίκη έκανε η ομάδα της Onroak, η οποία χρησιμοποιώντας κινητήρα της Nissan κατάφερε να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού του αγώνα του Road America, για το πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar.

 
Με τους  Pipo Derani και Johannes van Overbeek στο τιμόνι του  No22 ESM,  η Nissan κατάφερε να πάρει τη νίκη την περασμένη Κυριακή, ενθουσιάζοντας έτσι τους οπαδούς αλλά και τα μέλη της ομάδας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο συμμετοχές της Onroak με κινητήρα  από τη Nissan ανέβηκαν στο βάθρο,  με τους Scott Sharp και Ryan Dalziel να τερματίζουν στην τρίτη θέση.
 
Τα δύο αυτοκίνητα ήταν κοντά όλη την ημέρα του αγώνα,  στην γραφική πίστα τεσσάρων μιλίων (6,4 χιλιόμετρα περίπου) του Road America. Στον αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 40 λεπτά, ο Derani έδειξε τις προθέσεις του για να κατακτήσει τη νίκη, ακολουθώντας στενά τον πρωταθλητή Jordan Teylor,  όπου και τον πέρασε έξω από την πρώτη στροφή.
 
Με αυτή την κίνηση η Onroak ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ωστόσο ένα πρόβλημα ανάγκασε το προπορευόμενο αυτοκίνητο να αποσυρθεί στα pits, γεγονός που επέτρεψε στον Derani να καρπωθεί τη  νίκη.

Tags: NISSAN
 

NISSAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός