O Mick στο μονοθέσιο του πατέρα του.

O Mick στο μονοθέσιο του πατέρα του.

O Mick Schumacher οδήγησε την Benetton

2.513 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2017)

O γιος του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Michael Schumacher έκανε ένα γύρο στο Spa με την Βenetton που έδωσε στον πατέρα του την πρώτη του νίκη. Δείτε τι έγινε.

Ο Mick, γιος του Michael Schumacher επτάκις παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο της Benetton με το οποίο ο πατέρας του πέτυχε την πρώτη του νίκη το 1992 στην πίστα του Spa.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O Mick φόρεσε ένα ειδικό κράνος που αποτελούταν μισό από δικά του χρώματα και το άλλο μισό με τα χρώματα του πατέρα του. Ο γύρος που έτρεξε ο Mick διοργανώθηκε σαν μνεία στην πρωτη νίκη του πατέρα του στην F1.
 
H πίστα του Spa-Francorchamps είναι συνώνυμη με την καριέρα του Michael καθώς εκεί έκανε το ντεμπούτο του το 1991 οδηγώντας για την Jordan, ξεκινώντας 7ος αλλά εγκαταλείποντας λόγω προβλήματος  στον συμπλέκτη. Ένα χρόνο αργότερα όπως είπαμε πήρε την πρώτη του νίκη από τις πολλές νίκες νικώντας τον Nigel Mansell.

Ο γιος του, Mick αγωνίζεται από μικρός σε μια σειρά διοργανώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού, ξεκινώντας από τα καρτ σε ηλικία 9 χρονών. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ευρωπαϊκή Formula 3 και πολλοί θεωρούν ότι έχει το ταλέντο να φτάσει κάποια στιγμή στην Formula 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda