Ο Carlos Sainz, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με την ομάδα της Renault προκαλώντας έτσι ντόμινο εξελίξεων σε μια σειρά από άλλες ομάδες της F1.

Ο Sainz προκαλεί μεγάλες εξελίξεις στην F1

2.117 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2017)

Η επικείμενη μετακίνηση του Sainz από την Toro Rosso στη Renault φαίνεται πως προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και στις υπόλοιπες ομάδες του grid. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Ο Carlos Sainz, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με την ομάδα της Renault προκαλώντας έτσι ντόμινο εξελίξεων σε μια σειρά από άλλες ομάδες της F1.

Μπορεί οι προσπάθειες της McLaren να σταματήσει την συνεργασία της με την Honda στην προμήθεια κινητήρων να μην έχει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, όμως η μετακίνηση του Sainz από την Toro Rosso στην γαλλική ομάδα φαίνεται ότι θα φέρει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο. Πιο συγκεκριμένα, πηγές αναφέρουν ότι η μετακίνηση του Sainz είναι μέρος της συμφωνίας μεταξύ της Renault και της Toro Rosso να διακόψουν την συνεργασία τους, με την θυγατρική της Red Bull να λαμβάνει από την επόμενη χρονιά κινητήρες Honda.

 
Aυτό το γεγονός κάνει πιο εύκολη την διακοπή της συνεργασίας μεταξύ McLaren και Ηonda αφού οι Ιάπωνες εμφανίζονταν πολύ αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί  θα αναγκάζονταν να αποχωρήσουν από την F1, καθώς δεν θα είχαν πελάτη να του προμηθεύσουν κινητήρες. Αν τα σενάρια αποδειχτούν αληθή, τότε όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, η Honda δεν θα αποχωρήσει από την F1 και η McLaren θα μπορεί να συμφωνήσει με την Renault.

Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης του Sainz στην Τοro Rosso; Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσει έστω και προσωρινά ο Pierre Gasly ή ο Νοbuharu Matsushita που αυτή τη στιγμή που αυτή τη στιγμή είναι οδηγός εξέλιξης στην McLaren.

Hyundai
4green