Ο Tanak επέστρεψε στη M-Sport Ford
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Tanak επέστρεψε στη M-Sport Ford

5.615 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Την επιστροφή του Ott Tanak ανακοίνωσε η M-Sport Ford, με τον Εσθονό να αποτελεί τον Νο 1 οδηγό της ομάδας για τη σεζόν του 2023 στο WRC.

Tanak η επιστροφή

Τη νέα του αγωνιστική στέγη βρήκε ο Ott Tanak και αυτή δεν είναι άλλη από την M-Sport Ford. Ο Εσθονός, νικητής του πρωταθλήματος οδηγών 2019 με την Toyota, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Hyundai Motorsport νωρίτερα αυτό το έτος, αφού η τριετής θητεία του στην κορεατική ομάδα δεν συνδυάστηκε με τίτλους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο νέος ηγέτης της M-Sport Ford

Ως εκ τούτου ο Tanak επέστρεψε στην M-Sport Ford, την ομάδα που του έδωσε το χρίσμα να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο ράλι. Μάλιστα ο Ott Tanak αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας της νέας του ομάδας για να πάρει το πρωτάθλημα σε οδηγούς και κατασκευαστές. Μαζί του θα υπάρχουν δύο ακόμα πληρώματα, οι οδηγοί των οποίων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αν και είναι κρυφό μυστικό πως η Ford θέλει να έχει στις τάξεις και τη νέα σεζόν τον Sebastian Loeb.

«Επιστρέφω εκεί που μεγάλωσα ως οδηγός»

«Η M-Sport είναι το μέρος που μεγάλωσα ως οδηγός και όπου έμαθα όλα τα δύσκολα μαθήματα και πήρα τις εμπειρίες για να γίνω οδηγός πρώτου επιπέδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Από τότε που έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ήμουν σε θέση να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, και δεν θα βρω ηρεμία με τον εαυτό μου μέχρι να το πετύχω. Συζήτησα πολύ με τον Malcolm Wilson και αναμφίβολα μοιραζόμαστε την ίδια φιλοδοξία για την επόμενη σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του Εσθονού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green