Το δικό του μοναδικό ρολόι χειρός απέκτησε ο Max Verstappen και μάλιστα κατασκευασμένο από την TAG Heuer.

Το νέο ρολόι διαθέτει κόκκινα και μαύρα χαρακτηριστικά.

Στο πίσω μέρος έχει χαραχτεί το λογότυπο της Red Bull Racing, ενώ στην περίμετρο αναφέρεται η ονομασία της ειδικής έκδοσης.

Ο Verstappen έχει τη δική του… ώρα

2.095 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2018)

Το δικό του μοναδικό ρολόι χειρός απέκτησε ο Max Verstappen και μάλιστα κατασκευασμένο από την TAG Heuer.

Η ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών, η οποία αποτελεί έναν από τους χορηγούς της Red Bull Racing που αγωνίζεται ο Verstappen, συνεργάστηκε με τον Ολλανδό οδηγό και παίρνοντας ως βάση το ρολόι χειρός της Formula 1, κατασκεύασε μία ειδική έκδοση.
 
Το νέο ρολόι διαθέτει κόκκινα και μαύρα χαρακτηριστικά, ενώ όπως μπορούμε να δούμε (πάνω από τον αριθμό 6) φέρει τον αριθμό 33 του Verstappen και λίγο πιο πέρα τα χρώματα της σημαίας της Ολλανδίας που ενώνουν κάθετα τους αριθμούς «1» και «5». Στο πίσω μέρος έχει χαραχτεί το λογότυπο της Red Bull Racing, ενώ στην περίμετρο αναφέρεται η ονομασία της ειδικής έκδοσης.
«Το ρολόι είναι πολύ σπορ, με όμορφα αγωνιστικά χρώματα σε μαύρο και κόκκινο φόντο», δήλωσε ο Verstappen. «Νομίζω ότι είναι πολύ cool ακριβώς όπως αυτό που ήθελα να είναι!», ανέφερε ο οδηγός της Red Bull.
 
Τέλος σύμφωνα με την εταιρεία το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα έχουν την τύχη να το αποκτήσουν μόλις 1.300 άνδρες, καθώς τόσα θα είναι τα ρολόγια που θα παραχθούν. Πληροφορίες για το κόστος απόκτησης δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.  

AUTOFIT PASXA
4green