O Webber είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την ολοκαίνουρια Porsche 911 GT3 RS.

Ο Webber στο Ring με την 911 GT3 RS! (+vid)

2.256 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2018)

Την ολοκαίνουρια Porsche 911 GT3 RS οδήγησε ο Webber στην πίστα που πήρε την παρθενική του νίκη στην F1. Δείτε το video.

O βετεράνος οδηγός της F1 Μark Webber μπορεί να έχει αποσυρθεί κάμποσα χρόνια από τους αγώνες του κορυφαίου μηχανοκίνητου πρωταθλήματος, ωστόσο μόνο δυσαρεστημένος δεν πρέπει να είναι αφού λόγω της συνεργασίας του με την Porsche, έχει την ευκαιρία να οδηγεί την αφρόκρεμα της γκάμας της γερμανικής μάρκας.

Αυτή την φορά, ο Webber είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την ολοκαίνουρια Porsche 911 GT3 RS στην πίστα του Nurburgring, στο ίδιο μέρος που πήρε την πρώτη του νίκη στην F1 πριν από περίπου 9 χρόνια.
 
Η GT3 RS που δόθηκε στον Aυστραλό ήταν βαμμένη σε έντονο κίτρινο χρώμα με χρυσές ζάντες και εξοπλισμένη με το προαιρετικό πακέτο Weissach. Tο μοντέλο έρχεται εφοδιασμένο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 520 ίππους (20 περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο) και συνδέεται με ένα επτατάχυτο κιβώτιο PDK. Μέσω αυτής της συνεργασίας η 911 GT3 RS είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα, όλα αυτά πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 312 χλμ./ώρα.
 

SPRING SEAT
NISSAN