Οι Porsche που ενθουσίασαν στο Ring.

Οι Porsche που ενθουσίασαν στο Ring (+vid)

2.602 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην πίστα του Nürburgring, πριν από τον αγώνα 24 ωρών, καθώς δύο Porsche έκαναν την εμφάνισή τους «σαρώνοντας» την πίστα.

Ο λόγος για τις 919 Hybrid Evo και 956 C, οι οποίες έχοντας πίσω από το τιμόνι τους Timo Bernhard και Hans-Joachim Stuck, αντίστοιχα, ενθουσίασαν τους χιλιάδες ανθρώπους που έδωσαν το παρόν, βλέποντας τα δύο γερμανικά αυτοκίνητα να τρέχουν στην πίστα δίπλα δίπλα.

 Η κατασκευάστρια εταιρεία διοργάνωσε αυτή το event στο πλαίσιο της έναρξης του αγώνα 24 ωρών του Nürburgring, όπου περίπου 200.000 άνθρωποι έδωσαν το παρόν κατά τη διάρκεια του.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη  
 
Πλέον μετά από αυτή την εμφάνιση, οι δύο Porsche θα συνεχίσουν να δίνουν τις δικές τους «παραστάσεις» στις προ αγωνιστικές εκδηλώσεις, με επόμενο προορισμό να είναι το VW Fun Cup στο Spa που θα πραγματοποιηθεί από στις 6-8 Ιουλίου και θα συνεχίσουν στο Goodwood Festival of Speed ​​στις 12-15 Ιουλίου. Τέλος η περιοδεία θα συνεχιστεί στο Φεστιβάλ της Porsche στην Brands Hatch στις 2 Σεπτεμβρίου και στη συνάντηση της Porsche Rennsport στην Laguna Seca, στις 26-29 Σεπτεμβρίου.
 
Δείτε το βίντεο  
 

SPRING SEAT
OPEL