Βλέπετε το υπάρχον Opel Crossland.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το υπάρχον Opel Crossland.

Opel: Ηλεκτρικοί οι διάδοχοι των Crossland και Insignia

2.325 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2022)

Η Opel ετοιμάζεται για να γίνει αποκλειστικά ηλεκτρική μάρκα έως το 2028 και στο πλαίσιο αυτή η φίρμα αναμένεται να αυξήσει τα χωρίς ρύπους μοντέλα της μέσω των ηλεκτρικών διαδόχων των Crossland και Insignia.

Ηλεκτρικά μέχρι το 2028

Το πλάνο που έχει ανακοινώσει η Opel στην πορεία προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της στην Ευρώπη αναφέρει ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2028. Πριν συμβεί αυτό, η εταιρεία θα προσφέρει μια ηλεκτροκίνητη έκδοση κάθε μοντέλου που κατασκευάζει έως το 2024. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση παρουσιάζοντας οχήματα όπως τα Astra plug-in hybrid, Grandland plug-in hybrid, Corsa-e, Mokka-e , Rocks-e, και μια ποικιλία από ηλεκτρικά βαν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο πλάνο τα ηλεκτρικά Crossland, Insignia και Manta

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό το άμεσο μέλλον επιφυλάσσει ακόμα περισσότερα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δύο εκ των οποίων θα είναι οι διάδοχοι των σημερινών Crossland και Insignia. Παράλληλα η γερμανική φίρμα εξελίσσει το ηλεκτρικό Manta, το οποίο θα λανσαριστεί στα μέσα αυτής της δεκαετίας.

Έως και 800 χιλιόμετρα αυτονομία

Μέχρι στιγμής η Opel δεν είναι ιδιαιτέρως «ανοιχτοχέρα» στην πληροφόρηση για τα επερχόμενα ηλεκτρικά της, αλλά αναμένεται να προσφέρουν τη δυνατότητα εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης που θα ισοδυναμεί με 32 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά λεπτό φόρτισης. Αναφορικά με την συνολική αυτονομία των νέων ηλεκτρικών υπολογίζεται πως ξεκινά από 500 χιλιόμετρα και θα φτάνει ακόμα και τα 800.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green