Μάθετε τις κύριες λειτουργίες της υπηρεσίας Opel OnStar.

Opel OnStar

61.179 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2017

Όπως το νέο Opel Astra, έτσι και το Opel Μοkka X διατίθεται με όλες τις υπηρεσίες Opel OnStar για 5 έτη πλην της βασικής έκδοσης που αποτελεί στοιχείο του προαιρετικού εξοπλισμού. Με την υπηρεσία OnStar, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ο οδηγός μπορεί να συνομιλήσει με έναν ειδικό σύμβουλο της υπηρεσίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι κύριες λειτουργίες της υπηρεσίας είναι οι εξής:
 • Σε περίπτωση ατυχήματος που προκαλεί ενεργοποίηση των αερόσακων και εφόσον δεν απαντηθεί τηλεφωνική κλήση του συστήματος προς τον χρήστη του αυτοκινήτου, στέλνεται αυτόματα βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος.
 • Σε περίπτωση κλοπής, το OnStar εντοπίζει το όχημα.
 • Τηλεχειρισμός του οχήματος από το smartphone, μέσω ειδικού app.
 • Ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει ανά πάσα στιγμή με κάποιον σύμβουλο και να ζητήσει οδηγίες για κάποιο προορισμό ή π.χ. το κοντινότερο πρατήριο καυσίμων. Ο Σύμβουλος στέλνει απευθείας το ζητούμενο σημείο ως προορισμό στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.
 • Το σύστημα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διενεργήσει διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος (πίεση ελαστικών, κατάσταση αερόσακων, ηλεκτρονικά βοηθήματα κ.λπ.) και να ενημερώσει ανάλογα τον οδηγό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: OPEL MOKKA
 
 • alekan

  Η αλήθεια είναι ότι το diesel πέθανε. Ούτε η Opel δαπάνησε χρήματα για να φτιάξει αυτόν τον εκπληκτικό κινητήρα, ούτε η (μισητή σε πολλούς - όχι σε μενα ως κάτοχος) VW το νέο 1,5 diesel που έρχεται, ούτε το group PSA που αναβάθμισε τον HDi της από 100 σε 120 ίππους + Add Blue, ούτε η Alfa τον εξωπραγματικό 2,2 tdi Της Giulia, ουτε βεβαίως η Ford τον νεο πολύ καλό 1.5 dci του Kuga, ούτε τέλος η Mercedes ξεκίνησε ένα μακρόπνοο πλάνο-επένδυση 3δις ευρώ για έξέλιξη μεσαίων και μεγάλων κινητήρων ντίζελ που θα τοποθετηθούν ΣΕ ΟΛΗ τη γκάμα το 2019. Το diesel πέθανε - ζήτω το diesel.

    14
 • Tasos

  Λάθος κατάλαβες φίλε Λεωνίδα τo diesel θα απαγορευτεί σύμφωνα με το autotriti!

    6