O Mads Ostberg θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Βρετανού Kris Meeke.

Ostberg ο αντι-Meeke στη Citroen

4.452 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2018)

Τον αντικαταστάτη του Kris Meeke βρήκαν οι ιθύνοντες της ομάδας της ομάδας της Citroen για τη συνέχεια των αγώνων του WRC.

Όπως έγινε γνωστό ο Mads Ostberg θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Βρετανού οδηγού, ο οποίος όπως σας είχαμε ενημερώσει απομακρύνθηκε από τη θέση του λόγω των πολλών ατυχημάτων που είχε πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια των έξι πρώτων αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλλυ.
 
Ο Ostberg δεν είναι άγνωστος στην γαλλική εργοστασιακή ομάδα της Citroen, καθώς τόσο το 2014, όσο και για τρεις συμμετοχές το 2015 αποτέλεσε μέρος της και πλέον επιστρέφει στην ίδια θέση για τους υπόλοιπους αγώνες μέχρι το έλος της σεζόν.
Αμέσως μετά την πρόσληψή του, ο 31χρονος Νορβηγός με δηλώσεις του στα διεθνή μέσα τόνισε «Αυτό είναι φανταστικό νέο για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει για το υπόλοιπο της σεζόν. Έχω ξεκινήσει ήδη τις συνομιλίες μου με την ομάδα και συζητάμε για να κάνω την εμφάνισή μου στον αγώνα της Ισπανίας, καθώς θα ήθελα να είμαι εκεί. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι πως έχω συμφωνήσει για τους υπόλοιπους αγώνες».
 
Μάλιστα ο Νορβηγός αναφέρθηκε και για τον έτερο οδηγό της ομάδας Craig Breen, για τον οποίο σημείωσε πως είναι εύκολο να συνεργαστεί μαζί του καθώς είναι δεκτικός στη συνεργασία, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο αγωνιστικό Citroen C3 υπογραμμίζοντας πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα.     

FORD E-TRANSIT
OPEL