Η πρόεδρος της ΕΠΑ, κα Ανίτα Πασαλή, υπέβαλε την παραίτησή της αποχωρώντας από την Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ.

Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων

2.012 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2018)

Στις 13 Ιουνίου η κ. Ανίτα Πασαλή κατέθεσε την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, πήρε θέση για την παραίτηση της Προέδρου της Επιτροπής Αγώνων, κας Ανίτας Πασαλή, η οποία υποβλήθηκε στον ίδιο. Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ θα εξετάσει αν θα γίνει δεκτή ή όχι η παραίτηση αυτή, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό.
 

Στη ανακοίνωση του κ. Μιχελακάκη σημειώνεται πως η κα Πασαλή διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις της ΟΜΑΕ με τη FIA, ενώ με τη διεθνή αναγνώριση που απολαμβάνει προσέδωσε και θα συνεχίσει να προσδίδει κύρος στις διεθνείς διοργανώσεις της ΟΜΑΕ. Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως η τετραετής θητεία της ως προέδρου στην ΕΠΑ-ΟΜΑΕ  θα καταγραφεί ως η μακροβιότερη και παραγωγικότερη στην ιστορία του ελληνικού motorsport.
  
Η ανακοίνωση έκλεισε με τη βεβαιότητα ότι οι δρόμοι του κ. Μιχελακάκη και της κας Πασαλή θα ξανασυναντηθούν, με τον πρώτο να εύχεται στην απερχόμενη Πρόεδρο κάθε επιτυχία και ευτυχία για τη συνέχεια της, ευχαριστώντας την παράλληλα για τη συνεργασία τους.

Toyota
Audi