Τη ικανότητα να αγωνιστεί εκ νέου στο WRC έχει ο Sebastien Loeb, όπως τόνισε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια δοκιμών του αγωνιστικού Citroen C3 στο χαλίκι.

Παραμένει γρήγορος για το WRC ο Loeb

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Την ικανότητα να αγωνιστεί εκ νέου στο WRC έχει ο Sebastien Loeb, όπως τόνισε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια δοκιμών του αγωνιστικού Citroen C3 στο χώμα.

Παρόλο που έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που ο Γάλλος οδηγός αγωνίστηκε στο WRC, αισθάνεται πως ακόμα μπορεί να αγωνιστεί και να αναγνωστεί του άλλος οδηγούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally.
 
«Ήταν ωραίο να δοκιμάσω αυτό το αυτοκίνητο σε χώμα», τόνισε αρχικά στα διεθνή μέσα και συνέχισε «Για μένα, είναι σχεδόν πέντε χρόνια που δεν οδήγησα αυτοκίνητο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally σε χώμα. Ήταν ένα ερώτημα αν θα μπορούσα να οδηγήσω και αν θα μπορούσα να οδηγώ σωστά. Το συναίσθημα ήταν αρκετά καλό και συνήθισα αρκετά γρήγορα, αισθάνομαι άνετα στο αυτοκίνητο», κατέληξε.
 
Παρόλο που ο ρυθμός του 43χρονου πλέον Loeb ήταν καλός τόνισε πως από τη στιγμή που η Peugeot  βελτιωθεί στο WRX, τότε η παραμονή του στο World Rallycross θα είναι δεδομένη.
«Αν συνεχίσουμε το rallycross τότε πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε σοβαρά. Η Volkswagen ήρθε φέτος με ένα υψηλό επίπεδο επειδή χρησιμοποίησε την εμπειρία και το αυτοκίνητό τους από πέρυσι, αυτό το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε με τον προϋπολογισμό του WRC μέσα σε λίγα χρόνια.
 
Τα αυτοκίνητα που έχουμε είναι καλά, αλλά ίσως όχι στο επίπεδο του WRC. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο. Έχουμε μερικές ιδέες για το τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο της Volkswagen. Δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Αν το κάνουμε αυτό, βεβαίως, θα ήταν το κύριο πρόγραμμα μου την επόμενη σεζόν και αυτό είναι που ελπίζω προς το παρόν».

Hyundai
OPEL