Πατέρας σώζει τον γιο από φωτιά (+vid)

4.410 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2018)

Με κίνδυνο της ζωής του, ο πατέρας έτρεξε να βοηθήσει τον γιο του να απεγκλωβιστεί από το αγωνιστικό του αυτοκίνητο την ώρα που οι φλόγες είχαν αρχίσει να τον τυλίγουν. Δείτε το συγκλονιστικό video.

Ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορεί να συμβούν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι να τρακάρουν δύο αυτοκίνητα και να αρπάξουν φωτιά. Ειδικά όταν υπάρχει και κάποια διαρροή καυσίμου, ο χρόνος μέχρι να φτάσουν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία μπορεί να φανεί αιώνας για τον οδηγό, αφού ο πανικός εκείνη την στιγμή μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Σε αυτό το συμβάν που θα δείτε, ο Mike James είδε το αγωνιστικό του αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά αμέσως μετά την σύγκρουση που είχε στο κέντρο της πίστα, ωστόσο ο πατέρας του Dean δεν άργησε να τρέχει στο σημείο βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή του για να τον απεγκλωβίσει, πριν τον τυλίξουν οι φλόγες.
 
Ευτυχώς φαίνεται πως η φωτιά δεν πέρασε στην καμπίνα ενώ ο άνθρωπος με τον μικρό πυροσβεστήρα μπόρεσε γρήγορα να περιορίσει τις φλόγες για όσο χρειαζόταν ώστε να προλάβει ο James να βγει από το αυτοκίνητο.

Δείτε τι έγινε.
 

Mercedes
moto