• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ψυχραιμία και η επαγρύπνηση γλύτωσαν από τα χειρότερα τον οδηγό αυτής της Porsche.

Πολύ σκληρός για να τον κλέψεις

Διαβάστηκε από 12728 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2017

Ο οδηγός μιας Porsche 911 είναι τυχερός που είναι ζωντανός μετά από μια απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου του με όπλο.

 
Το περιστατικό συνέβη στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, «μέρα μεσημέρι», την ώρα που ο οδηγός της 911 τραβούσε περίμενε να ανοίξει μια πύλη. Ενώ περίμενε, βλέπουμε μια BMW Σειρά 3 να πηγαίνει λίγο πιο πέρα ​​από την Porsche και στη συνέχεια να κάνει γρήγορα όπισθεν.
 
Ευτυχώς ο οδηγός της 911 γνώριζε το περιβάλλον στο οποίο βρισκόταν και κατάλαβε γρήγορα ότι η BMW πήγαινε πίσω του ώστε να καταφέρει να του μπλοκάρει την έξοδο. Την ώρα που ο επιβάτης που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα της  BMW βγαίνει από το αυτοκίνητο και τραβά το όπλο του, ο οδηγός της Porsche βάζει όπισθεν και πατάει το γκάζι.
Κατά την πορεία προς τα πίσω η Porsche χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα της BMW. Η αντίδραση αυτή έπιασε απροετοίμαστο τον επίδοξο ληστή και έτσι ο οδηγός της 911κέρδισε αρκετό χρόνο για να ξεφύγει. Η Porsche πιθανότατα υπέστη κάποια ζημιά, αλλά είναι προτιμότερο αυτό από το να του κλέβανε το αυτοκίνητο και να κινδύνευε και η ζωή του.
 
Το βίντεο μπορεί να λειτουργήσει ως μια υπενθύμιση ότι οι οδηγοί θα πρέπει πάντα να είναι σε επαγρύπνηση, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται σε ένα ΑΤΜ ή περιμένουν να μπουν σε ένα γκαράζ.