Πήγε με ναζιστικό Σκαραβαίο στο γάμο του ντυμένος με στολή SS

Πήγε με ναζιστικό Σκαραβαίο στο γάμο του ντυμένος με στολή SS

2.778 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2022)

Ένα ανεκδιήγητο σκηνικό, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, στήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Μεξικό όταν ένας γαμπρός ντυμένος με στολή των Ναζί έφτασε στην εκκλησία με ένα VW Beetle (σ.σ. τον λεγόμενο Σκαραβαίο) με πολεμική περιβολή και σβάστικες.

«Κακοποίησε» ένα VW Beetle με σβάστικες

Το VW Beetle ήταν ένα μοντέλο που «γεννήθηκε» από την επιθυμία του Αδόλφου Χίτλερ να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο που θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά οι σκληρά εργαζόμενες γερμανικές οικογένειες. Έτσι, το 1935 συναντήθηκε με τον σχεδιαστή αυτοκινήτων Φέρντιναντ Πόρσε για να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Το αυτοκίνητο έπρεπε να χωράει πέντε επιβάτες, να είναι εύκολο στη συντήρηση, ικανό να ταξιδεύει γρήγορα στον αυτοκινητόδρομο και να είναι προσιτό στην αγορά για οικογένειες με μέσο μισθό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Με έχουν πετάξει έξω από τον Σκαραβαίο»

Αυτές τις ρίζες και το συσχετισμό με τους Ναζί φαίνεται πως θέλησε να ακολουθήσει ένας άνδρας στο Μεξικό, που ήταν και η πόλη στην οποία βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το τελευταίο Beetle το 2003. Ο Φερνάντο, ο οποίος ασπάζεται τη συγκεκριμένη ιδεολογία που ήταν η απαρχή του 'Β Παγκοσμίου Πολέμου, επέλεξε να παντρευτεί σε ένα ναζιστικό σκηνικό στην πόλη Τλαξκάλα με την εκλεκτή της καρδιάς του Τζοσεφίνα στις 29 Απριλίου, την ίδια ημερομηνία που ο Αδόλφος Χίτλερ παντρεύτηκε την Eύα Μπράουν. Το ζευγάρι, μέχρι σήμερα, έχει δύο παιδιά, και τα δύο βαφτισμένα από Γερμανούς στελέχη του στρατού κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο ίδιος ο άνδρας αποκάλυψε ότι ανήκει σε ένα κλαμπ που αναδημιουργεί μια σειρά πολεμικών γεγονότων, παρέα με άλλα είκοσι μέλη και πως στο παρελθόν έχει δεχτεί επιθέσεις και απειλές για τη ζωή του λόγω των πεποιθήσεών του. Ο συγκεκριμένος γάμος με τον μεταμφιεσμένο στα χρώματα των Ναζί «Σκαραβαίο» και τον γαμπρό, Φερνάντο, που ντύθηκε με ένα γνήσιο γκρι κοστούμι Waffen SS, ένα επίλεκτο σώμα του Schutzstaffel, της ένοπλης πτέρυγας του Χίτλερ έχει φτάσει και στην κυβέρνηση με πολλές οργανώσεις να ασκούν έντονη κριτική και στην καθολική εκκλησία που επέτρεψε αυτό το σκηνικό.

Η νύφη Τζοσεφίνα είπε από την πλευρά της: «Δεν ήξερα πολλά για την ιστορία, αλλά ο άντρας μου το είπε και τον υποστηρίζω γιατί έχω έναν υπεύθυνο σύζυγο». Αποκάλυψε πάντως πως ο σύζυγος της και η ίδια έχουν δεχθεί ακόμη και απειλές θανάτου για τις φωτογραφίες όπου χρησιμοποιούν γερμανικά ρούχα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιπλέον, ο φιλοναζιστής σύζυγος ανέφερε «Με έχουν χτυπήσει, με έχουν φτύσει και μάλιστα μου πετάξει έξω από αυτοκίνητο».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto