• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκι Λάουντα, ξεπερνώντας ένα ακόμα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πήρε εξιτήριο ο Λάουντα

Διαβάστηκε από 1595 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/1/2019
 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκι Λάουντα, ξεπερνώντας ένα ακόμα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο θρύλος της Formula 1, τις πρώτες ημέρες του 2019 μπήκε εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Αυστρίας, έχοντας προσβληθεί από γρίπη βαριάς μορφής,  πέντε μόλις μήνες μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα στην οποία υπεβλήθη.
 
Ευτυχώς για τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή όλα πήγαν καλά και σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, οι γιατροί του άναψαν το «πράσινο φως» για να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.
 
Μάλιστα ο Walter Klepetko, επικεφαλής του θωρακικού τμήματος του νοσοκομείου με δηλώσεις του σημείωσε πως σε καμία περίπτωση η λοίμωξη δεν έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του Λάουντα, ούτε ανάγκασε το προσωπικό του τμήματος να διασωληνώσουν τον Αυστριακό προκειμένου να διευκολύνουν την αναπνοή του. Επιπλέον υπογράμμισε πως ο μόνος λόγος που κρατήθηκε εντός νοσοκομείου ήταν για να διασφαλιστεί ότι το εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα θα μπορούσε να παρακολουθείται στενότερα.
 
Τέλος καλό, όλα καλά για τον «θρύλο» του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια