Πήρες καινούργιο και του έβαλες καλύμματα;

Πήρες καινούργιο και του έβαλες καλύμματα;

27.049 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2022)

Εσείς βάζετε καλύμματα στα καινούργια σας καθίσματα, για να τα χαρεί ο επόμενος; Ή μήπως όχι;

Για σαλόνι σαν καινούργιο για χρόνια!

Αλήθεια τώρα, θυσιάζετε την άψογη ποιότητα, αισθητική, και πρακτικότητα των εργοστασιακών καθισμάτων, για να τα κρατήσετε καινούργια για τον επόμενο, και βάζετε καλύμματα; Ή τα χαίρεστε εσείς, και ας βάλει καλύμματα ο επόμενος; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ας αρχίσουμε αλλιώς: Μετανιώσατε ποτέ που βάλατε καλύμματα; Ή μήπως που δεν βάλατε καλύμματα; 
Αν η απάντηση είναι ναι στην πρώτη ερώτηση, είστε από αυτούς που κάθονταν για 10 χρόνια πάνω σε ψάθες, μπίλιες, πετσέτες, ή απλά νάιλον επενδύσεις, και χαζεύατε τους άλλους να χαίρονται τα καθίσματά τους όπως τα ήθελε ο κατασκευαστής. Όπως ταιριάζουν με το υπόλοιπο σαλόνι. Όπως θα θέλατε και εσείς να είναι, όμως θέλατε να κρατήσετε την αξία του αυτοκίνητου σας για όταν το πουλήσετε, και θυσιάσατε την χαρά των καθισμάτων σας για να τα χαρεί ο επόμενος.
 
Αν απαντήσατε ναι στη δεύτερη ερώτηση, τότε είστε από αυτούς που πάνω που είπατε «θα τα χαρώ εγώ, και όχι ο επόμενος», ακούμπησε η σύζυγος το ταψί με τα γεμιστά και γέμισε το πίσω κάθισμα λάδια, ή έτρεξε το σιρόπι του μπακλαβά στο κάθισμα του συνοδηγού. Ή ακόμη χειρότερα, σας έπεσε η καύτρα ανάμεσα στα πόδια και έκανε μια τρύπα στο κέντρο του καθίσματος του οδηγού.
 
Ναι, τα καλύμματα προστατεύουν, όμως ποιό είναι το τίμημα; Γιατί εδώ που τα λέμε, κάθονται άσχημα στο μάτι. Δεν ταιριάζουν ακριβώς, κρέμονται λάστιχα και λουριά δεξιά-αριστερά, είναι άβολα και γλιστράνε πάνω στο κάθισμα, και κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει σαν ταξί, εκτός αν πάτε σε μια πιο ακριβή επιλογή ολόσωμου καλύμματος που είναι φτιαγμένο για το αμάξι σας. Κάνουν όμως δουλειά. Κρατάνε τα καθίσματα καθαρά, άφθαρτα, και χωρίς ζημιές.
Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto