Κάψανε λιγότερο από diesel
Πιο άνετο και με ένα... όνομα το νέο Subaru Crosstrek
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο άνετο και με ένα... όνομα το νέο Subaru Crosstrek

5.739 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2022)

Την επίσημη πρεμιέρα του νέου Crosstrek πραγματοποίησε η Subaru, με το μοντέλο το οποίο ήταν γνωστό στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές ως XV να υιοθετεί σε παγκόσμιο επίπεδο την ονομασία Crosstrek!

Τέλος το όνομα XV

Την τρίτη γενιά του Crosstrek παρουσίασε η Subaru, κάνοντας την αρχή από το μοντέλο που θα προσφερθεί στην ιαπωνική αγορά. Αν και το μικρό crossover στην Ευρώπη, όπως και σε άλλες αγορές έρχονταν με το όνομα XV, η Subaru υπογράμμισε πως θα υιοθετήσει σε παγκόσμιο επίπεδο την ονομασία Crosstrek. Αυτό που δεν άλλαξε ωστόσο είναι η πλατφόρμα Subaru Global Platform (SGP), στην οποία βασίζεται και το νέο SUVάκι, αλλά έρχεται με μια σειρά βελτιώσεων για πιο άνετη οδήγηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο άκαμπτο το αμάξωμα

Όπως αναφέρει η Subaru, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το σώμα του νέου μοντέλου είναι πιο άκαμπτο χρησιμοποιώντας μια πλήρη δομή πλαισίου, ακολουθώντας την τεχνική που εφαρμόζεται στα Levorg και WRX. Το πάνω και κάτω μέρος του αμαξώματος δεν συναρμολογούνται πλέον χωριστά, επιτρέποντας στην ανάρτηση και στη βάση του κινητήρα να εξαλείψουν καλύτερα τις ατέλειες του δρόμου για πιο ομαλή οδήγηση με λιγότερους κραδασμούς μέσα στην καμπίνα.

Με LED φωτιστικά σώματα

Εξωτερικά το νέο Crosstrek λαμβάνει μία μεγαλύτερη γρίλια και πιο λεπτά LED φωτιστικά σώματα από το προηγούμενο μοντέλο. Το σουλούπι του ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν διαφέρει από αυτό της προηγούμενης γενιά, ακολουθώντας όμως μία εξελικτική πορεία. Μιλώντας για τις διαστάσεις, αυτές ανέρχονται σε μήκος 4.480 χιλιοστά, πλάτος 1.800 χιλιοστά, ύψος 1.580 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.670 χιλιοστά. Οι τροχοί φτάνουν ακόμα και τις 18 ίντσες, ενώ η απόσταση από το έδαφος ορίζεται στα 200 χιλιοστά.   

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
EGGYHSEIS
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel