7 φωτογραφίες »

Hyundai Kona: Με ποιον κινητήρα να το αγοράσω;

52.776 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Hyundai Kona προσφέρεται με μία ευρεία γκάμα επιλογών κινητήρων. Βενζίνης, diesel, ήπια υβριδικές, full hybrid ακόμα και ως αμιγώς ηλεκτρικό, σε εκδόσεις έως 204 ίππων, αλλά και ως τετρακίνητο. Εσένα ποιο Kona ταιριάζει στα «θέλω» σου;

H Hyundai με το Kona πραγματοποίησε δυναμικό μπάσιμο στην κατηγορία των B-SUV, την πιο hot αυτήν τη στιγμή και συγχρόνως αυτή με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Το Kona από την αρχή της παρουσίας του στα δρώμενα της κλάσης κέρδισε το αγοραστικό κοινό, διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο αγοραστής και προσφέροντας μια εξαιρετικά διευρυμένη γκάμα κινητήρων, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει χωρίς περιορισμούς και συμβιβασμούς.

Αυτή τη στιγμή στη γκάμα του θα συναντήσουμε 2 κινητήρες βενζίνης και ένα πετρελαίου, σε ήπια υβριδικές εκδόσεις, ένα αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο 141 ίππων, αλλά και δύο, διαφορετικές ισχύος ηλεκτρικές εκδόσεις. 

Εμφάνιση: Ανανεώθηκε και τόνισε το σύγχρονο προφίλ του
To Hyundai Kona πρόσφατα ανανεώθηκε, συνεχίζοντας να προβάλλει ένα μοντέρνο και επίκαιρο προφίλ, με έντονα νεανικό χαρακτήρα. Οι σχεδιαστικές αλλαγές τόνισαν ακόμα περισσότερο την αισθητική του εμπρός μέρους, χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα και τον νέας σχεδίασης προφυλαχτήρα. Έτσι σε συνδυασμό με τις μυώδεις καμπύλες του αμαξώματος και τα προστατευτικά πλαστικά, δημιουργούν και καλαίσθητη και άκρως σύγχρονη εικόνα. Εικόνα που μπορείτε να τονίσετε με το δικό σας στυλ, μέσω των δυνατοτήτων εξατομίκευσης που προσφέρει, της δυνατότητας διχρωμίας με την οροφή (σε μπλε η μαύρο) και τις 3 επιλογές σε νέες ζάντες (16,17 ή 18 ιντσών). 

Eσωτερικό-Χώροι: Με ευχάριστο διάκοσμο και αρκετά ποιοτικό
Ο αέρας της ανανέωσης «πέρασε» και από την καμπίνα του Kona, αναβαθμίζοντας το τεχνολογικό προφίλ του, το οποίο διαμορφώνεται από το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων (από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού) και την οθόνη αφής των 8 ή των 10,25 ιντσών. Η ποιότητα παραμένει στα γνωστά πολύ καλά επίπεδα, με τους χώρους της καμπίνας να παραμένουν άνετοι για 4 άτομα και αυτός των αποσκευών να έχει δεχθεί μια ελαφρά αύξηση της χωρητικότητας φτάνοντας έως και τα 374 λίτρα. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda