5 φωτογραφίες »

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Kona ξεχωρίζει σχεδιαστικά από τις υπόλοιπες στο εμπρός κυρίως μέρος, με την κλειστού τύπου μάσκα.

Δύο ηλεκτρικές εκδόσεις & οδική συμπεριφορά

52.793 Επισκέψεις στο άρθρο

Δύο ηλεκτρικές εκδόσεις με αυτονομία έως 484 χλμ.
Το παζλ του Hyundai Kona συμπληρώνεται από την αμιγώς ηλεκτρική του εκδοχή η οποία ξεχωρίζει και σχεδιαστικά από τις υπόλοιπες στο εμπρός κυρίως μέρος, με την κλειστού τύπου μάσκα, τις ενδείξεις του ηλεκτρικού συστήματος στον πίνακα οργάνων και στο σύστημα infotainment, ενώ ελαφρώς περιορισμένος είναι ο χώρος αποσκευών στα 332 λίτρα, λόγω της τοποθέτησης των μπαταριών εκεί.

Η βασική έκδοση του Hyundai Kona Εlectric εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη 136 ίππων, ενώ οι μπαταρίες του συστήματος έχουν χωρητικότητα 39,2 kWh, με την αυτονομία να ανέρχεται στα 312 χλμ. σε κύκλο WLTP. 

Η ισχυρότερη έκδοση του Kona Electric έχει ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και μπαταρίες χωρητικότητας 64,0 kWh με αποτέλεσμα αφενός να έχουμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις αλλά –το σημαντικότερο- αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει έως και τα 482 χλμ. σύμφωνα με τη Hyundai και πάνω από τα 400 σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, μία από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ως ηλεκτρικό επιταχύνει εκρηκτικά και άμεσα, ενώ διαθέτει και ρυθμιζόμενη ένταση ανάκτησης ενέργειας, η οποία στο μέγιστο βαθμό σου επιτρέπει σε χαμηλές ταχύτητες να οδηγείς μόνο με το πεντάλ του γκαζιού. 

Ικανό και ασφαλές σε όλες τις συνθήκες
Όποια έκδοση του Kona και να προτιμήσετε το SUV της Hyundai προσφέρει ευχάριστη οδική συμπεριφορά, μέσω του φιλικού και ευκολοδήγητου χαρακτήρα του και συγχρόνως εγγυείται την ασφάλεια σας, χάρη στο διευρυμένο πακέτο συστημάτων ασφάλειας Hyundai SmartSense. Από εκεί και πέρα στα μοντέλα με τετρακίνηση, καθώς επίσης και στην υβριδικές και τις ηλεκτρικές εκδόσεις θα συναντήσουμε πολλαπλούς συνδέσμους στον πίσω άξονα για την καλύτερη διαχείριση του έξτρα βάρους, ώστε να είναι εξίσου άνετα στην καθημερινότητα με τις υπόλοιπες εκδόσεις.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
citroen