Ποιο είναι το Καλύτερο Αυτοκίνητο της χρονιάς

21.865 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2021)

Best Car, ο διαγωνισμός–θεσμός επέστρεψε και έδωσε τη δυνατότητα στους χιλιάδες αναγνώστες των AutoΤρίτη & ΝetΤρίτη να ψηφίσουν για το καλύτερο αυτοκίνητο, έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να κερδίσουν 2 αυτοκίνητα, για 6 μήνες δικά τους, με όλα πληρωμένα.


To Best Car by AutoΤρίτη είναι ο διαγωνισμός-θεσμός που έχει σκοπό την ανάδειξη του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς. Σε αυτόν το διαγωνισμό αυτοκινήτου με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ελλάδα (ψηφίζουν πάνω από 40.000 μοναδικοί επισκέπτες) στη θέση του ψηφοφόρου μπαίνει το ίδιο το αγοραστικό κοινό μέσα από την ψηφοφορία η οποία «έτρεξε» εδώ και περίπου 2 μήνες μέσα από τη σελίδα autotriti.gr και το Net Tρίτη και ολοκληρώθηκε στις 31/12/2020.

Το αποτέλεσμα, που θα ανακοινωθούν στις 19 Ιανουαρίου διαδικτυακά, είναι εντυπωσιακό, διότι δημιουργείται έτσι ένα τεράστιο εκλεκτορικό σώμα, το οποίο κρίνει, συγκρίνει, αποφασίζει και επιβραβεύει με τη δική του σκέψη. Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 2 αυτοκίνητα (Ford Kuga και Peugeot e-208), για 6 μήνες δικά τους, με όλα πληρωμένα. Πέρσι, όλοι όσοι ψήφισαν για το BEST CAR ανέδειξαν ως Καλύτερο Αυτοκίνητο της χρονιάς το νέο Peugeot 208. Φέτος ποιο από τα 18 ολοκαίνουργια μοντέλα  θα κερδίσει τον τίτλο BEST CAR 2021;

18 υποψήφια μοντέλα
Το νέο Citroen C4 έρχεται με φουτουριστικό design και προηγμένη τεχνολογία για να διεκδικήσει μερίδιο από τη μικρομεσαία κατηγορία. Η δεύτερη γενιά του  Dacia Sandero είναι εκσυγχρονισμένη σε όλα τα επίπεδα τονίζοντας τον απόλυτα Value for Money χαρακτήρα του μικρού μοντέλου. Το DS 9 σηματοδοτεί την επιστροφή της πολυτελούς μπράντας στην κατηγορία των λιμουζινών κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την avante garde σχεδίαση και το high-tech τεχνολογικό υπόβαθρο. To νέο Ford Kuga ήρθε με πιο crossover στυλ, πλήρως ψηφιοποιημένο, υβριδικές εκδόσεις και κορυφαία πρακτικότητα για να κάνει τη διαφορά. Το νέο Honda Jazz υιοθετεί full υβριδική τεχνολογία με ταυτόχρονη ενίσχυση της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας που το χαρακτηρίζουν ανέκαθεν. Με μεγάλους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό και μοντέρνα τεχνολογία, η νέα γενιά του Hyundai i20 ανεβάζει τον πήχη στη μικρή κατηγορία.  Το νέο Hyundai Τucson λανσάρει το νέο look της φίρμας, έχει εντυπωσιακά φώτα και ανάλογο εσωτερικό, καθώς και εξηλεκτρισμένη γκάμα. Το Kia Sorento μεγάλωσε περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα έγινε κομψότερο και απέκτησε high-tech εσωτερικό. Στη δεύτερη γενιά, η Mercedes-Benz GLA απέκτησε πιο crossover και πολυχρηστικά χαρακτηριστικά στοχεύοντας να παραμείνει το best seller των premium compact crossover μοντέλων. Ανέκαθεν η Mercedes-Benz S-Class ήταν σημείο αναφοράς για την πολυτέλεια και την τεχνολογία της, ωστόσο στην ολοκαίνουργια γενιά της το… καλό παραέγινε! Το νέο Opel Mokka ενσαρκώνει το νέο look της φίρμας (Opel Vizor), έχει πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Το Peugeot 2008 ήρθε βασισμένο στη νέα γενιά του 208 με premium σχεδιασμό και ποιότητα, ενώ έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με 136 ίππους και άνω των 300 χλμ. αυτονομία. Μεγαλύτερο, κομψότερο, πιο high-tech και ακόμα πιο πρακτικό, το 2ης γενιάς Renault Captur ήρθε χτισμένο σε νέα πλατφόρμα που μπορεί να υποστηρίξει και Plug-in υβριδική τεχνολογία. Η 4η γενιά του SEAT Leon ήρθε με μεσογειακή σχεδίαση, τονισμένο οδηγικό ταμπεραμέντο, αλλά και εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων. H νέα Skoda Octavia ξεπερνάει κάθε προσδοκία με την ευρυχωρία, την πρακτικότητα, την ποιότητα και την τεχνολογία που λανσάρει, όντα το πιο σημαντικό μοντέλο στη σύγχρονη ιστορία της φίρμας. Το Toyota Yaris, που είναι το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς τα τελευταία 8 χρόνια, πέρασε στην 4η γενιά βασισμένο σε νέα πλατφόρμα, πιο αποδοτικό υβριδικό σύστημα και «ζωντανά» οδηγικά χαρακτηριστικά.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Toyota Yaris Cross, το πρώτο μικρό SUV της ιαπωνικής φίρμας, που έρχεται βασισμένο στο νέο Yaris. Διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση, υβριδική τεχνολογία και υπόσχεται μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία.  Τέλος, το 8ης γενιάς VW Golf μπορεί να μην άλλαξε ριζικά τη σχεδίαση και το μηχανολογικό του υπόβαθρο, απέκτησε όμως πληρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό, εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων και ακόμα πιο premium φινίρισμα.
 
Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα νέα αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα 2 σούπερ αυτοκίνητα (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) δικό τους για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας ασφάλειες, φόρους, τέλη, χαράτσια και service, αφού είναι όλα πληρωμένα.

Ξέρετε ότι:
  • Ο διαγωνισµός-θεσµός BEST CAR by Auto Τρίτη τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προϊόντων αυτοκινήτου (Αutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas).
  • To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021.
  • Επιπλέον το θεσμό υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας!

NEO TRANSPORTER
test center