Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Πόσο μεγάλο και πώς είναι το πορτ-μπαγκάζ του MG4;

 Σχολιάστε 
2.531 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2024)
Πόσο μεγάλο και πώς είναι το πορτ-μπαγκάζ του MG4;
4 Φωτογραφίες »

- Χωρά μία μεγάλη βαλίτσα, μία μικρή και μία σχολική τσάντα (346 λίτρα)
- Είναι βολικό με πλαϊνό διχτάκι, χαμηλό κατώφλι φόρτωσης & δυνατό φως
- Έχει μικρό μήκος (86 εκ.) & μη τετραγωνισμένο σχήμα
- Στην έκδοση με τη μεγάλη μπαταρία είναι 15 λτ. μικρότερος ο χώρος αποσκευών

Στην έκδοση με τη μεγάλη μπαταρία είναι 15 λτ. μικρότερος ο χώρος αποσκευών

Το MG4 είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας (οικογενειακό δηλαδή), με διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας (και αυτονομίας). Οι δύο εισαγωγικές επιλογές φέρουν μπαταρία 51 και 64 κιλοβατώρων, με την εταιρεία να ανακοινώνει χώρο αποσκευών 363 και 350 λτ. αντίστοιχα.

Χωρά μία μεγάλη βαλίτσα, μία μικρή και μία σχολική τσάντα (346 λίτρα)

Το AutoΤρίτη Test Center αξιολογεί και μετρά τον πραγματικό χώρο αποσκευών σε όλα τα μοντέλα που περνούν τα γκαράζ του χρησιμοποιώντας την μέθοδο μέτρησης «Ταμερλάνος». Σύμφωνα με αυτήν, καταγράψαμε πραγματική χωρητικότητα 346,4 λίτρων από το δάπεδο ως την εταζέρα, δηλαδή 16 λίτρα μικρότερο από όσα ανακοινώνει η εταιρεία (χωρά μία σχολική τσάντα λιγότερη). Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι χωρά μία μεγάλη βαλίτσα τρόλεϊ, μία χειραποσκευή και μία σχολική τσάντα. Τέλος, κάτω από το πάτωμα υπάρχει χώρος για το κιτ επισκευής ελαστικών, ωστόσο δεν προσμετρήθηκε στην μέτρησή μας μιας και δεν είναι χρηστικός.


Τα αποτελέσματα του «Ταμερλάνου» στο MG4.
4 Φωτογραφίες »

Τα αποτελέσματα του «Ταμερλάνου» στο MG4.

Είναι βολικό με πλαϊνό διχτάκι, χαμηλό κατώφλι φόρτωσης & δυνατό φως

Συνεχίζουμε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου αποσκευών, ξεκινώντας από το πλαϊνό δίχτυ φόρτωσης και τις ευκολίες που αυτό συνεπάγεται. Έπειτα, να πούμε το εξωτερικό κατώφλι φόρτωσης είναι χαμηλό (64 εκ.), που σημαίνει ότι δεν πρέπει να σηκώσεις ψηλά τις αποσκευές για να τις βάλεις μέσα. Χαμηλό είναι και το άνοιγμα της πόρτας (197 εκ.), κάτι που σε διευκολύνει για να την κλείσεις. Τέλος, να αναφερθούμε στο φωτάκι του πορτ-μπαγκάζ, για καλύτερη ορατότητα της βραδινές ώρες.

Έχει μικρό μήκος (86 εκ.) & μη τετραγωνισμένο σχήμα

Από την άλλη πλευρά, το σχετικά ακανόνιστο (μη τετραγωνισμένο) σχήμα του πορτ-μπαγκάζ (απόκλιση μεταξύ μέγιστου και ελάχιστου πλάτους) και το μικρό μήκος (86 εκ.) ίσως σε δυσκολέψει στο να βάλεις μακρόστενα αντικείμενα (π.χ. ένα παιδικό καροτσάκι, που συνήθως είναι κοντά στο ένα μέτρο, θα πρέπει να το βάλετε διαγώνια).

Δείτε στη συνέχεια του άρθρου αναλυτικά οι διαστάσεις του:

Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING BEST SELLERS
Ford