2 φωτογραφίες »

Προ των πυλών η ανανεωμένη Mercedes A-Class

7.836 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2021)

Η ανανεωμένη A-Class θα φρεσκαριστεί σημαντικά με νέα εμφάνιση και διαφορετική σχεδίαση στο εσωτερικό, ενώ θα προσφέρεται πιθανότατα και με νέο ήπια υβριδικό σύνολο.

H Μercedes Α-Class έχει κλείσει τρία χρόνια στην αγορά και είναι φυσιολογικό η φίρμα με έμβλημα το αστέρι να θέλει να την κρατήσει φρέσκια σε μια ανταγωνιστική κατηγορία που περιλαμβάνει επίσης την Σειρά 1 της BMW και το Audi A3. H Μercedes έχει ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζει την ανανεωμένη A-Class στους δημόσιους δρόμους και σήμερα σας παρουσιάζουμε τι έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή την στιγμή, όσον αφορά τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε.


Τα πίσω φώτα λέγεται πως είναι πιο λεπτά.

Τα πίσω φώτα λέγεται πως είναι πιο λεπτά.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η Mercedes πρόκειται να κάνει μικρές αισθητικές παρεμβάσεις στο μοντέλο. Αυτές θα περιλαμβάνουν ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω (τα πίσω φώτα λέγεται συγκεκριμένα πως θα είναι πιο λεπτά), αλλαγές στους προφυλακτήρες αλλά και επανασχεδιασμένη γρίλια ανάλογα, πάντα με την έκδοση εξοπλισμού.

Στο εσωτερικό, η Mercedes θα προσφέρει στην ανανεωμένη Α-Class μια αναβαθμισμένη έκδοση του MBUX συστήματος infotainment (η A-Class ήταν ένα από τα πρώτα μοντέλα που έλαβε τη νέα αυτή τεχνολογία), ενώ πρέπει να περιμένουμε πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην σχεδίαση της καμπίνας, ώστε το μοντέλο να «ταιριάξει» με τα μεγαλύτερα αδέλφια του, τη νέα C-Class και την καινούρια S-Class.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
skoda