Στην έκθεση του Λος Αντζελες θα παρουσιαστεί η επιμηκυμένη εκδοχή του Lexus RX, για την οποία η εταιρεία σήμερα δίνει δύο προωθητικές εικόνες.

Δύο εκδόσεις του μακρύτερου RX θα κάνουν ντεμπούτο στις 29 Νοεμβρίου στο Λος Αντζελες, η βασική βενζινοκίνητη RX 350L και η υβριδική RX 450hL.

Προ των πυλών το 7θέσιο Lexus RX L

3.521 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2017)

Σε λίγες ημέρες, στην έκθεση του Λος Αντζελες θα κάνει ντεμπούτο η επιμηκυμένη -επταθέσια- εκδοχή του Lexus RX, που φέρει το συνθετικό «L» στο όνομά της.

Οι φήμες για ένα μεγαλύτερο και πιο πολυτελές Lexus RX κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Σε λίγες ημέρες, όμως, θα πάψουν να είναι εικασίες, καθώς στην έκθεση του Λος Αντζελες θα παρουσιαστεί η επιμηκυμένη εκδοχή του SUV. Σήμερα, η Lexus δίνει δύο προωθητικές εικόνες των νέων RX 350L και RX 450hL, οι οποίες δεν αποκαλύπτουν παρά μόνο τα λογότυπα.
   
Σύμφωνα με τις πρώτες (ανεπίσημες) πληροφορίες, το νέο RX 350L θα πατήσει στην ίδια πλατφόρμα με το κανονικό RX, με μία μικρή επιμήκυνση στον πίσω πρόβολο ώστε να χωρέσουν οι τρεις σειρές καθισμάτων.
 
Δύο εκδόσεις του μακρύτερου RX θα κάνουν ντεμπούτο στις 29 Νοεμβρίου στο Λος Αντζελες, η βασική βενζινοκίνητη RX 350L και η υβριδική RX 450hL. Η πρώτη θα χρησιμοποιεί τον V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων που αποδίδει 298 ίππους, ενώ στη δεύτερη η ισχύς του ίδιου μοτέρ ανεβαίνει στα 311 άλογα.

Toyota
test center