Project Maybach: Το ηλεκτρικό πολυτελές «αλάνι» της Mercedes
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Project Maybach: Το ηλεκτρικό πολυτελές «αλάνι» της Mercedes

4.022 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2021)

Διαφορετικό σε σχέση με τα μοντέλα που μας έχει συνηθίσει είναι το νέο πρωτότυπο που παρουσίασε η Mercedes-Maybach, δείχνοντας ένα πολυτελές αλλά και συνάμα off-road αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Σχεδιασμένο από τον Virgil Abloh που έφυγε απο τη ζωή πριν λίγες ημέρες 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το ολοκαίνουργιο Project Maybach παρουσίασε το πολυτελές τμήμα της Mercedes. Το εν λόγω πρωτότυπο είναι ένα πολυτελές off-road κουπέ SUV, το οποία μάλιστα προέρχεται από τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Virgil Abloh, ο οποίος πέθανε απροσδόκητα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα! Ο Abloh συνεργάστηκε με το τμήμα Maybach μαζί με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Daimler, Gorden Wagener, αν και οι δυο τους είχαν πλήρη δημιουργική ελευθερία στη δουλειά τους.  
 

Καπό με ηλιακά πάνελ, ξαπλώνουν τα καθσίματα  

Όπως μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα εκκεντρικό μοντέλο, με χοντρά ελαστικά σχάρα οροφής και άλλα αξεσουάρ που συνάδουν με τις εκτός δρόμου διαδρομές. Το Project Maybach έχει πολύ μακρύ καπό, το οποίο ωστόσο είναι διαφανές και στεγάζει ηλιακά πάνελ που φροντίζουν για την αύξηση της αυτονομίας. Στο εσωτερικό το Project Maybach κρύβει και άλλα ενδιαφέρονται πράγματα όπως ένα τσεκούρι ενσωματωμένο στο πλαίσιο της πόρτας του οδηγού, αλλά και ένα βαλιτσάκι που βρίσκεται στο πλάι του ταμπλό, το οποίο μοιάζει να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε μια πεζοπορία. Επίσης τα καθίσματα μπορούν να ξαπλώσουν στις 180 μοίρες σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί να ξεκουραστεί μέσα στο αυτοκίνητο.
 

Πολυτέλεια στο φουλ, αλλά και «αγρίμι» για off-road καταστάσεις

Παρά την πολυτέλεια το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο διαθέτει στις δύο άκρες τα απαραίτητα σιδερένια προστατευτικά που βρίσκουμε στα off-road αυτοκίνητα, ενώ η σχάρα στην οροφή αυξάνει την ικανότητα φόρτωσης.
 

Δεν ξέχασε τον Abloh η Mercedes

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Project Maybach η Mercedes αναφέρθηκε στο χαμό του Virgil Abloh αναφέροντας: «Η Mercedes-Benz είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του θανάτου του Virgil Abloh. Οι ειλικρινείς σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τις ομάδες του Virgil».

Και του βουνού και του σαλονιού!
-Το Project Maybach συνδυάζει την πολυτέλεια με τις off-road καταστάσεις!
-Σχεδιασμένο με τη βοήθεια του σχεδιαστή μόδας, Virgil Abloh που πέθανε πριν λίγες ημέρες.
-Ηλεκτρικό, με ηλιακά πάνελ στο καπό για αύξηση της αυτονομίας.
Σου αρέσει ή πιστεύεις πως οι δύο κόσμοι που συνδυάζει δεν ταιριάζουν μεταξύ τους;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green