Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μοιάζει το Panda SUV.

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μοιάζει το Panda SUV.

Προσιτό και πρακτικό το Panda SUV που έρχεται το 2023

9.023 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Η Fiat σχεδιάζει να λανσάρει μια σειρά από προσιτά και πρακτικά αυτοκίνητα πόλης μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Ένα από αυτά αναμένεται να είναι η SUV έκδοση του Panda.

To Fiat Panda γίνεται SUV το 2023;

Μια επιθετική ηλεκτρική στρατηγική διάρκειας πέντε ετών σχεδιάζει να ξεκινήσει η Fiat , πυρήνα της οποίας θα γίνει το 500ράκι αλλά και μια σειρά από νέα μοντέλα που θα βασίζονται πάνω στο Centoventi concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχονται προσιτά και πρακτικά Fiat τα επόμενα χρόνια

Ο Olivier Francois, CEO της Fiat δήλωσε σε βρετανικά μέσα πως η νέα στρατηγική της φίρμας προβλέπει πως το Fiat 500 θα εστιάζει στο στυλ αλλά δίπλα του θα υπάρχουν νέα μοντέλα βασισμένα πάνω στο πρωτότυπο Centoventi που, αν και δεν θα είναι τόσο στυλιζαρισμένα, θα προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρακτικότητας. Τα μοντέλα αυτά θα είναι επίσης πολύ προσιτά και θα ξεχωρίζουν χάρη στον σκληραγωγημένο χαρακτήρα τους, όπως συνέβαινε με τα μικρά Fiat την δεκαετία του 1980.

«Τα νέα μοντέλα θα γίνονται άμεσα αναγνωρίσιμα ως Fiat»

Ο Francois δήλωσε σχετικά με τα νέα μοντέλα: «Είναι σίγουρο πως έχω την δυνατότητα να δώσω στο νέο αυτοκίνητο ένα νέο όνομα ή κάποιο από τα ονόματα του παρελθόντος. Μάλλον θα επιλέξω τη δεύτερη επιλογή γιατί έχουμε στην διάθεσή μας πολλά αγαπημένα ονόματα που έχουν δώσει πολλές χαρές στους πελάτες μας. Πρώτα θα κατασκευαστεί ένα μοντέλα για τη μικρή κατηγορία και μετά ίσως ακολουθήσει ένα νέο Punto ή ένα Panda. Δεν ξέρω. Θα δούμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως το μοντέλο θα γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο ως Fiat».

Το Panda γίνεται SUV - Θα βασίζεται στο Centoventi

Oι πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία και την Γαλλία αναφέρουν πως η Fiat θέλει να κατασκευάσει ένα νέο μίνι και πως μέσα στα σχέδια της φίρμας είναι η ανάπτυξη ενός boxy crossover πόλης, βασισμένο στο Centoventi, το οποίο είναι πιθανό να αποτελέσει την SUV έκδοση του γνωστού μας Panda.

Το Panda SUV λέγεται πως θα παρουσιαστεί, έστω και σε μορφή προ-παραγωγής μέσα στο 2022. Η κατασκευή του θα γίνει παράλληλα με τα μικρά SUV της Alfa Romeo και της Jeep, με τα οποία θα μοιράζεται τους ίδιους κινητήρες βενζίνης ενώ αναμένουμε και μία ή περισσότερες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Iδού το Panda SUV που βρίσκεται στα σκαριά!
- Θα βασίζεται στο πρωτότυπο Centoventi
- Boxy σχεδίαση, θα προσφέρει μεγάλα επίπεδα πρακτικότητας
- CEO Fiat: «Τα νέα μοντέλα θα γίνονται άμεσα αναγνωρίσιμα ως Fiat»
Θα θέλατε να δείτε ένα οικονομικό Panda SUV; Πόσα λεφτά θα δίνατε να το αγοράσετε;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Mercedes
15.3 Toyota 1million