Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μοιάζει το Panda SUV.

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μοιάζει το Panda SUV.

Προσιτό και πρακτικό το Panda SUV που έρχεται το 2023

9.673 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Η Fiat σχεδιάζει να λανσάρει μια σειρά από προσιτά και πρακτικά αυτοκίνητα πόλης μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Ένα από αυτά αναμένεται να είναι η SUV έκδοση του Panda.

To Fiat Panda γίνεται SUV το 2023;

Μια επιθετική ηλεκτρική στρατηγική διάρκειας πέντε ετών σχεδιάζει να ξεκινήσει η Fiat , πυρήνα της οποίας θα γίνει το 500ράκι αλλά και μια σειρά από νέα μοντέλα που θα βασίζονται πάνω στο Centoventi concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχονται προσιτά και πρακτικά Fiat τα επόμενα χρόνια

Ο Olivier Francois, CEO της Fiat δήλωσε σε βρετανικά μέσα πως η νέα στρατηγική της φίρμας προβλέπει πως το Fiat 500 θα εστιάζει στο στυλ αλλά δίπλα του θα υπάρχουν νέα μοντέλα βασισμένα πάνω στο πρωτότυπο Centoventi που, αν και δεν θα είναι τόσο στυλιζαρισμένα, θα προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρακτικότητας. Τα μοντέλα αυτά θα είναι επίσης πολύ προσιτά και θα ξεχωρίζουν χάρη στον σκληραγωγημένο χαρακτήρα τους, όπως συνέβαινε με τα μικρά Fiat την δεκαετία του 1980.

«Τα νέα μοντέλα θα γίνονται άμεσα αναγνωρίσιμα ως Fiat»

Ο Francois δήλωσε σχετικά με τα νέα μοντέλα: «Είναι σίγουρο πως έχω την δυνατότητα να δώσω στο νέο αυτοκίνητο ένα νέο όνομα ή κάποιο από τα ονόματα του παρελθόντος. Μάλλον θα επιλέξω τη δεύτερη επιλογή γιατί έχουμε στην διάθεσή μας πολλά αγαπημένα ονόματα που έχουν δώσει πολλές χαρές στους πελάτες μας. Πρώτα θα κατασκευαστεί ένα μοντέλα για τη μικρή κατηγορία και μετά ίσως ακολουθήσει ένα νέο Punto ή ένα Panda. Δεν ξέρω. Θα δούμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως το μοντέλο θα γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο ως Fiat». Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center