Η γαλλική εταιρεία έβγαλε από το εργοστάσιο τη νέα Ε-Τense FE 19 για πρώτη φορά.

Το μονοθέσιο χάρη στο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αποδίδει 335 ίππους.

Η γαλλική εταιρεία έβγαλε από το εργοστάσιο τη νέα Ε-Τense FE 19 για πρώτη φορά

Πρώτα μέτρα για την DS E-TENSE FE 19

2.380 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2018)

Tις πρώτες ανεπίσημες δοκιμές έκανε το νέο μονοθέσιο της DS σε μια πίστα λίγο έξω από το Παρίσι. Δείτε το.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, οι διοργανωτές της Formula E αποκάλυψαν το επόμενης γενιάς μονοθέσιο ενώ δεν ήταν λίγες οι εταιρείες που παρουσίασαν τα δικά τους αγωνιστικά. Η πρώτη μάρκα που άρχισε τις δοκιμές πάντως δεν ήταν άλλη από την DS.

Η γαλλική εταιρεία έβγαλε από το εργοστάσιο τη νέα Ε-Τense FE 19 για πρώτη φορά με σκοπό να κάνει τις πρώτες δοκιμές σε μια πίστα στις Βερσαλλίες κοντά στο Παρίσι. Το μονοθέσιο χάρη στο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αποδίδει 335 ίππους ενώ εξοπλίζεται με νέο σύστημα φρένων, ικανό να βελτιώσει την απόδοση του αγωνιστικού σημαντικά σε σχέση με το Spark SRT-01E.
 
O επικεφαλής της DS Performance Xavier Mestelan-Pinon δήλωσε: «Mε μόνο μερικές μέρες να απομένουν μέχρι τις πρώτες δοκιμές της Formula E, ήταν όμορφο να δούμε το νέο μονοθέσιο να τρέχει στην πίστα μας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το μονοθέσιο τρέχει στην πράξη. Όταν ξεκίνησε ήταν μια μοναδική στιγμή για το τεχνικό team. Δεν ξεχνάς τέτοια στιγμή».

Το οριστικό καλεντάρι της Formula E δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί. H DS συνεργάζεται στο πρωτάθλημα με την Virgin που έχει πίσω από τιμόνι τους Sam Bird και Alex Lynn. O επόμενος αγώνας θα γίνει στην Ρώμη στις 14 Απριλίου.

NEO PROACE
skoda