Το νέο σεντάν θα βασίζεται πάνω στην Compact Modular Architecture (CMA) πλατφόρμα.

Χαρακτηριστικό της μάρκας είναι ο μεγάλος τεχνολογικός εξοπλισμός.

Πρώτες εικόνες του Lynk&Co 03

2.405 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2018)

Στην δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες του 03 σεντάν μοντέλου της Lynk&Co που αναμένεται τα επόμενα χρόνια και στην Ευρώπη. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Tις πρώτες επίσημες του Lynk&Co 03 αποκάλυψε η μάρκα αποκαλύπτοντας παράλληλα τις πρώτες πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Συγκεκριμένα, το νέο σεντάν θα βασίζεται πάνω στην Compact Modular Architecture (CMA) πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Volvo και, όπως και τα 01 crossover και 02 SUV, θα διατίθεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και σε ηλεκτρικές εκδόσεις. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα υπάρχουν δύο επιλογές στην βενζίνη στα 1.500 και 2.000 κ.εκ ενώ θα ακολουθήσουν αργότερα τόσο μια υβριδική όσο και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 
Παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν το μοντέλο με βαρύ καμουφλάζ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υιοθετεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή με τα 01 και 02 μοντέλα αλλά σε εκδοχή σεντάν που συνεχίζει να είναι αρκετά δημοφιλής στην κινεζική αγορά. Ακόμα, χαρακτηριστικό της μάρκας είναι ο μεγάλος τεχνολογικός εξοπλισμός, για αυτό και θεωρείται σίγουρο πως η εταιρεία θα προσφέρει στο μοντέλο μεγάλες οθόνες αφής και πλήθος συστημάτων ασφαλείας.

Η Lynk&Co μπορεί να είναι καινούρια στον χώρο της αυτοκίνησης αλλά σημειώνει ήδη αρκετά θετική πορεία ήδη από το προηγούμενο έτος όταν το 01 crossover σημείωσε 6.000 παραγγελίες μέσα σε 137 δευτερόλεπτα, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Toyota
moto