• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρώτες τιμές για το νέο Ford Puma

19.331 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2019

Στον απόηχο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, η Ford λανσάρει το ολοκαίνουργιο Puma στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινώντας από τη Γαλλία. Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση πριν δούμε το μοντέλο στη χώρα μας.


Τον περασμένο Ιούνιο η Ford παρουσίασε το Puma, το νέο μικρό SUV που εφοδιάζεται με 1.000άρη κινητήρα, ήπια υβριδικό σύστημα και αρκετά τεχνολογικά καλούδια. Αργότερα και πιο συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες έγινε η αποκάλυψη της εξοπλιστικής έκδοσης Titanium στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης και, σήμερα, ήρθε η ώρα του εμπορικού λανσαρίσματος για την αγορά της Γαλλίας. Το Puma ξεκινά την καριέρα του με δύο ήπια υβριδικές εκδόσεις ισχύος 125 και 155 ίππων, αντίστοιχα, που έχουν ως βάση τον 1.000άρη Ecoboost βενζινοκινητήρα και συνεπικουρείται από ένα ηλεκτρικό σύστημα 48V.

Οι τιμές του νέου, ήπια υβριδικού, μικρού SUV της Ford ξεκινούν από τις 22.900 ευρώ για το 125άρι στην έκδοση Titanium, ενώ η πιο σπορτίφ ST-Line τιμάται από 26.900 ευρώ. Το ισχυρότερο Puma με τα 155 άλογα κοστίζει από 23.900 ευρώ στην Titanium και 27.900 ευρώ στην ST-Line.

Υπενθυμίζουμε πως, η έκδοση Titanium περιλαμβάνει μεταξύ άλλων LED φώτα εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, air condition, cruise control, σύστημα infotainment Ford SYNC3 με οθόνη αφής 8 ιντσών και navigation, καθώς επίσης και πληθώρα συστημάτων για την ασφάλεια των επιβατών. Στην ST-Line οι ζάντες είναι 18 ιντσών, ενώ εκτός των άλλων προσφέρεται αυτόματος κλιματισμός, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, ηχοσύστημα Bang & Olufsen, δερμάτινο τιμόνι κ.λπ.