6 φωτογραφίες »

Το Nissan Juke αλλάζει σελίδα και στη 2η γενιά του είναι μεγαλύτερο, ικανότερο και πιο ώριμο σε όλους τους τομείς

Δοκιμή: Νέο Nissan Juke

330.146 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2020)

Tόλμη και… γοητεία: Η δεύτερη γενιά του Nissan Juke συνεχίζει να είναι τολμηρή αισθητικά όμως απέκτησε πιο γοητευτικό χαρακτήρα γενικότερα, ικανό να διεκδικήσει μια επιτυχία ανάλογη του Qashqai.

 
Έχουν περάσει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 10 χρόνια από την παρουσίαση του Nissan Juke 1ης γενιάς, ενός μοντέλου που μας συστήθηκε ως ο πρωτεργάτης των B-SUV αυτοκινήτων. Με το Qashqai να σημειώνει ήδη τεράστια εμπορική επιτυχία, η Nissan τόλμησε να βάλει τα «θεμέλια» για την σύσταση της μικρότερης κατηγορίας που σήμερα αριθμεί περί τα 30 μοντέλα. Από τότε βέβαια αυτή η κατηγορία έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, έχει εξελιχθεί τεχνολογικά και έχει «μεταλλαχθεί» σε μια από τις σημαντικότερες στην αγορά, ενώ αναμένεται να συνεχίσει με πιο έντονο ενδιαφέρον και μελλοντικά. Μετά από 1,5 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως λοιπόν, το Nissan Juke αλλάζει σελίδα και στη 2η γενιά του είναι μεγαλύτερο, ικανότερο και πιο ώριμο σε όλους τους τομείς,  διατηρώντας ωστόσο στο σύνολό του το ξεχωριστό αισθητικό προφίλ με έντονα νεανικό χαρακτήρα και πολλά στοιχεία εξατομίκευσης, στοιχεία που αναμφισβήτητα «πέρασε» το πρώτης γενιάς μοντέλο σε όλη την κατηγορία. 
 
Nissan Juke Μεγαλύτερο, ομορφότερο και ανατρεπτικό! Μάθε περισσότερα
 
Εμφάνιση: Εκτός συμβατικότητας
Το Juke παραμένει προχωρημένο σχεδιαστικά και σε αυτή τη γενιά του υιοθετώντας σε μεγάλο ποσοστό τη «φόρμα» του αμαξώματος του προηγούμενου. Συνδυάζει έτσι και πάλι τις ιδιαίτερα έντονες ακμές με τις καμπύλες και έχει κουπέ αισθητική στο πίσω μέρος. Το εμπρός τμήμα χαρακτηρίζεται από το μυώδες καπό και τα όμορφα και ξεχωριστά στενά πλέον LED φωτιστικά σώματα ως συνέχεια της εντυπωσιακής μάσκας V-Motion. Από κάτω τους βρίσκονται οι στρογγυλοί και πάλι προβολείς που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό και αυτής της γενιάς, όπως και οι μικρές αναλογικά γυάλινες επιφάνειες. Στο πίσω μέρος η εικόνα είναι πιο συμβατική αλλά και πιο κομψή σε σχέση με το παρελθόν, με τα φωτιστικά σώματα να παραπέμπουν στα αντίστοιχα των Micra και Qashqai αισθητικά, με το σύνολο να είναι έτσι ξεχωριστό και έντονα δυναμικό.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw