4 φωτογραφίες »

Ιδιαίτερα νεανικό και σύγχρονο είναι σχεδιαστικά το εσωτερικό του νέου Nissan Juke. Παρουσιάζει παράλληλα καλύτερη ποιότητα κατασκευής και προηγμένο τεχνολογικό προφίλ.

Εσωτερικό: Αναβαθμισμένο & πιο όμορφο

330.335 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2020)

Η εικόνα στο εσωτερικό του νέου Nissan Juke έχει αλλάξει πλήρως και εκτός από το σύγχρονο διάκοσμο παρουσιάζει καλή ποιότητα κατασκευής, πλούσιο εξοπλισμό και μεγαλύτερες ανέσεις. Το ταμπλό διαθέτει μια κεντρική φάσα από μαλακό υλικό (έξτρα), η οποία προσθέτει πόντους τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά, ενώ ακόμα και τα σκληρά υλικά που χρησιμοποιούνται είναι καλής ποιότητας.

Ξεκάθαρη βελτίωση υφίσταται σε επίπεδο συναρμολόγησης και φινιρίσματος αλλά και στη θέση οδήγησης, αφού πλέον το Juke επιτρέπει και την τηλεσκοπική ρύθμιση του τιμονιού. Ο οδηγός έτσι κάθεται καλύτερα και πιο άνετα, ενώ ελαφρώς καλύτερα είναι και τα πράγματα όσον αφορά στην ορατότητα προς τα πίσω κυρίως.

Από κει και ύστερα ο διάκοσμος είναι ευχάριστος και πλούσιος ιδιαίτερα από τις εκδόσεις Acenta και πάνω, με τον πίνακα οργάνων να διαθέτει μια οθόνη πληροφοριών 7 ιντσών, ενώ στο κέντρο της κονσόλας συναντάμε το σύστημα infotainment με αιωρούμενη οθόνη αφής 8 ιντσών, εύκολη στη χρήση, με ευχάριστη απόκριση και όμορφα γραφικά. Ένα στοιχείο τέλος που προέρχεται -σε εξελιγμένη ωστόσο μορφή- από το προηγούμενο Juke, είναι η πλαστική διαφορετικού χρώματος κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα που και πάλι «μοιάζει» με το ρεζερβουάρ μοτοσυκλέτας, είναι ωστόσο πιο κομψή και πολύ πιο πρακτική ενώ φέρνει και τον επιλογέα σε σωστή θέση.

Τέλος, το νέο τιμόνι με flat κάτω μέρος, οι νέες επενδύσεις θυρών και καθισμάτων και οι νέοι διακόπτες συμπληρώνουν τις αλλαγές του νέου Juke, το οποίο φυσικά έχει εκσυγχρονιστεί και σε τεχνολογικό επίπεδο, διαθέτοντας από τη βασική έκδοση σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα αυτόματων προβολέων, cruise control κ.α..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto