Χώροι-Πρακτικότητα: Ένα μεγάλο… μικρό!

242.270 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2020)
Ανετοι χώροι για τους πίσω επιβάτες, αν και οι μετρήσεις μας έδειξαν κατάτι στενότερο πίσω κάθισμα. Όλα τα δημοσιογραφικά Toyota Yaris χάρη στις ενέργειες της αντιπροσωπείας διέθεταν αντι Covid19 κιτ,
3 Φωτογραφίες »

Ανετοι χώροι για τους πίσω επιβάτες, αν και οι μετρήσεις μας έδειξαν κατάτι στενότερο πίσω κάθισμα. Όλα τα δημοσιογραφικά Toyota Yaris χάρη στις ενέργειες της αντιπροσωπείας διέθεταν αντι Covid19 κιτ, το οποίο τιμήσαμε.

Ο σχεδόν minimal εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας έχει δώσει μεγάλα περιθώρια για τη δημιουργία πολλών θέσεων μικροαντικειμένων. Τόσο ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού συνοδηγού, όσο μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων, αλλά και ανάμεσα στην οθόνη αφής και τα χειριστήρια κλιματισμού, μπορείτε να ακουμπήσετε το κινητό σας και ότι άλλο επιθυμείτε. Χωροταξικά λοιπόν, παραμένει ένα από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας του, με ικανοποιητικό – αν και κάπως μικρότερο από πριν- εσωτερικό πλάτος και μπόλικο χώρο για τα γόνατα των πίσω. Επιβάτες με ύψος 1,85 μ. θα καθίσουν άνετα πίσω ακόμα και αν οι μπροστινοί είναι αντίστοιχου ύψους. Ο χώρος αποσκευών όμως παραμένει στα 286 λτ. και συγκριτικά με τον ανταγωνισμό υστερεί, διαθέτει πλέον όμως διπλό πάτωμα, που είναι στάνταρ στις περισσότερες εκδόσεις, έχει κανονικό σχήμα και χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. Μοναδική ένσταση το μικρό μέγεθος των πίσω πορτών και η μικρή γωνία ανοίγματος τους, που όμως εν τέλει συνηθίζεται.

Τα 286 λτ. του χώρου αποσκευών είναι λίγα για τα σημερινά δεδομένα του ανταγωνισμού, ωστόσο το σχήμα είναι κανονικό, το κατώφλι χαμηλό και υπάρχει διπλό πάτωμα.
3 Φωτογραφίες »

Τα 286 λτ. του χώρου αποσκευών είναι λίγα για τα σημερινά δεδομένα του ανταγωνισμού, ωστόσο το σχήμα είναι κανονικό, το κατώφλι χαμηλό και υπάρχει διπλό πάτωμα.

Σελίδα 1Πρώτη δοκιμή: Νέο Toyota Yaris
Σελίδα 2Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σελίδα 3Εσωτερικό: Μοντέρνο, ποιοτικό & super πρακτικό
Σελίδα 4Χώροι-Πρακτικότητα: Ένα μεγάλο… μικρό!
Σελίδα 5Κινητήρας: Καλύτερες επιδόσεις & ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση
Σελίδα 6Στο δρόμο: Ευχάριστο & αποτελεσματικό
Σελίδα 7Τιμές και εκδόσεις
Σελίδα 8Η γνώμη μας
Σελίδα 9Η ιστορία του Toyota Yaris
SPRING SEAT
NISSAN