Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου ο Thierry Neuville μεγάλωσε το συνολικό του προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του στο Ράλλυ Πορτογαλίας.

Πρώτος με διαφορά ο Neuville

2.514 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2018)

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου ο Thierry Neuville μεγάλωσε το συνολικό του προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του στο Ράλλυ Πορτογαλίας, αποκτώντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης.

Αν και ο οδηγός της Hyundai ξεκίνησε έχοντας ένα πλεονέκτημα 29.9 δευτερολέπτων δεν επαναπαύτηκε σε αυτό και κάνοντας δύο περάσματα από την Amarante έκλεισε την ημέρα έχοντας ένα προβάδισμα 39.8 δευτερολέπτων από τον δεύτερο στη γενική κατάταξη Elfyn Evans.
 
Από τη μεριά του ο Aγγλος κατάφερε να ξεφύγει από τον teammate του Neuville, Dani Sordo, έχοντας μια διαφορά της τάξης των 17.4 δευτερολέπτων, ενώ ο Ισπανός που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα ελαστικά του, είδε τον νεαρό Teemu Suninen με Ford να μειώνει τη μεταξύ τους διαφορά σε 4.7 δευτερόλεπτα.
 
Ο Suninen ολοκλήρωσε την ημέρα 11.1 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Esapéka Lappi της Toyota, την ίδια ώρα που οι Mads Ostberg και Craig Breen της Citroen κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Την δεκάδα ολοκληρώνουν οι Tidemand, Pieniazek και Lefebvre.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως, όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα η Citroen, ο Kris Meeke μετά από ένα τρακάρισμα που είχε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Τέλος να θυμίσουμε πως η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει 51 χιλιόμετρα ειδικών, με τη μάχη της τρίτης θέσης να είναι αυτή που αναμένεται να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

AUTOFIT PASXA
4green