Ψήφισε την μάρκα με την καλύτερη ποιότητα

3.898 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2020)

Όλοι θέλουν το αυτοκίνητό τους να είναι ποιοτικό από κάθε άποψη. Ποια είναι η μάρκα με την καλύτερη ποιότητα; Ψήφισε στο Best Car 2021 και κέρδισε πλούσια δώρα!

Η ποιότητα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ζητούμενα σε ένα αυτοκίνητο αφού μέσω αυτής καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό η εικόνα του μοντέλου στην πάροδο του χρόνου. Ποιος θέλει να αγοράσει ένα μοντέλο, το οποίο μετά από λίγο καιρό θα τρίζει, η που τα πλαστικά στο ταμπλό θα είναι φθαρμένα; Τι χαρακτηρίζει όμως ποιοτικό ένα αυτοκίνητο;

Σε πρώτη ανάλυση ποιοτικό είναι το αυτοκίνητο που κάνει τον οδηγό του να χαίρεται κάθε φορά που βρίσκεται στο εσωτερικό του και όχι μόνο. Αυτό καθορίζεται πρωτίστως από την επιλογή και την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών, την συναρμολόγησή τους και το φινίρισμά τους, ενώ η ποιότητα αποτυπώνεται και σε άλλα σημεία όπως είναι η αίσθηση σιγουριάς που αποπνέει, το πάτημά του στο δρόμο και η προσοχή που έχει δοθεί στην κατασκευή του σε όλα τα σημεία του.

Είναι σαφές πως οι premium μάρκες έχουν τον πρώτο λόγο σε θέματα ποιότητας με την Mercedes και Audi να είναι από τις εταιρείες που ξεχωρίζουν στον τομέα και επαληθεύεται και από την ψηφοφορία του Best Car, ωστόσο ποιοτικά αυτοκίνητα δεν φτιάχνουν μόνον οι premium κατασκευαστές, αφού η Toyota για παράδειγμα βρέθηκε πέρυσι ψηλότερα από την BMW.

Ψήφισε εδώ το BEST CAR 2021 και στη συνέχεια το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς έχοντας την ευκαιρία να κερδίσεις 1 από τα 2 αυτοκίνητα και πολλά  πλούσια δώρα
 
Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ και μετά ψηφίστε μόνο 1 από τα μοντέλα του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ πάνω στο αυτοκίνητο επιλέξατε. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα 2 σούπερ αυτοκίνητα (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) δικό τους για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας ασφάλειες, φόρους, τέλη, χαράτσια και service, αφού είναι όλα πληρωμένα.

Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προιόντων αυτοκινήτου (Αutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas). To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021. Επιπλέον το θεσμό υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας!

Hyundai
vw