O Νίκι Λάουντα σε δηλώσεις έδειξε να μην έχει σε εκτίμηση τον Ισπανό.

O Νίκι Λάουντα σε δηλώσεις έδειξε να μην έχει σε εκτίμηση τον Ισπανό.

«Πυρά» του Λάουντα κατά του Αλόνσο

2.294 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2017)

Μπορεί το μέλλον του Φερνάντο Αλόνσο στην McLaren να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο αν φύγει ο Ισπανός οδηγός από την βρετανική ομάδα δύσκολα πρόκειται να πάει στην Mercedes.

Μάλιστα ο Νίκι Λάουντα σε δηλώσεις έδειξε να μην έχει σε εκτίμηση τον Ισπανό αναφέροντας πως ο 36χρονος οδηγός βρίσκεται στην ομάδα της McLaren με μοναδικό σκοπό του να βγάλει λεφτά και τίποτε άλλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Από κει και πέρα σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τη δική του ομάδα και συγκεκριμένα το δίδυμο των Λιούις Χάμιλτον και Βαλτέρι Μπότας, ο Αυστριακός απάντησε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τους δύο οδηγούς, τονίζοντας πως είναι το καλύτερο δίδυμο, καθώς οι υπόλοιποι οδηγοί παρουσιάζουν αστάθειες στην απόδοσή τους.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι δηλώσεις ίσως είναι ένας «προάγγελος» για την παραμονή του Μπότας στη Mercedes και τη νέα χρονιά, καθώς το συμβόλαιο του 28χρονου Φιλανδού ολοκληρώνεται – με τις φήμες να το θέλουν να είναι κοντά στην ανανέωση- εν αντιθέσει με του Χάμιλτον, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN