Η νέα γενιά του Hyundai i10 θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020.

Ριζικά διαφοροποιημένο το επόμενο Hyundai i10

16.700 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Μοντέρνα και σπορ σχεδίαση θα υιοθετήσει ο εκπρόσωπος της Hyundai στην μινι κατηγορία στη νέα του γενιά. Διαβάστε τι άλλο μαθαίνουμε.

H Hyundai τα τελευταία χρόνια κινείται πολύ επιθετικά στην κατηγορία των SUV, ωστόσο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν μοντέλα, όπως το i10, για αρκετό καιρό χωρίς διάδοχο.

Αυτή η πραγματικότητα όμως είναι έτοιμη να αλλάξει, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ολοκαίνουριο μίνι της κορεάτικης μάρκας κάνει αυτές τις μέρες δοκιμές στη νότια Ισπανία κάτω από βαρύ καμουφλάζ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μοντέλο είχε συλληφθεί να κάνει δοκιμές και στην Ινδία νωρίτερα, πηγές όμως από το στρατόπεδο της μάρκας κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο που βρίσκεται στην Ισπανία είναι αυτό που τηρεί της ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
 
Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο πως η σχεδιαστική του ταυτότητα θα εκμοντερνιστεί και θα μοιάζει ουσιαστικά σαν ένα μικρότερο i30, υιοθετώντας πιο σπορ χαρακτηριστικά. Η εξαγωνική γρίλια μπροστά θα τραβά το βλέμμα ενώ σε ό,τι αφορά το αμάξωμα, λέγεται πως θα είναι χαμηλωμένο αλλά πιο πλατύ.

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν αλλά, έτσι και αλλιώς, μεγάλες εκπλήξεις δεν πρέπει να περιμένουμε. Η παλέτα του θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από 3κύλινδρα και 4κύλινδρα μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel. Στην βενζίνη, ο 1.000άρης T-GDI των 120 ίππων λέγεται πως θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Τέλος, να σημειώσουμε πως, η νέα γενιά του Hyundai i10 θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Hyundai
vw