Δεν είχε όρεξη για διπλωματίες και δημόσιες σχέσεις ο Nico Rosberg.

Rosberg: «O Alonso δεν είναι άτυχος»

2.476 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Το φταίξιμο στον Alonso και στις επιλογές του έριξε o Νico Rosberg όταν ρωτήθηκε από ισπανική εφημερίδα αν ο Iσπανός είναι άτυχος οδηγώντας κακά μονοθέσια. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε.

Δεν είχε όρεξη για διπλωματίες και δημόσιες σχέσεις ο Nico Rosberg, περσινός πρωταθλητής της F1 όταν ρωτήθηκε για την πορεία της καριέρας του Alonso μετά τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε ο Ισπανός με την Renault.

O Rosberg που αυτή την στιγμή τελεί χρέη σχολιαστή σε αγγλικά μέσα για τους αγώνες της F, όταν ρωτήθηκε από την ισπανική εφημερίδα ΑS για την «κακή τύχη» που ακολουθεί τον Alonso ο Rosberg απάντησε «Δεν είναι κακή τύχη όταν επιλέγεις να πηγαίνεις σε λάθος ομάδες γιατί είναι όλα μέρος του να είσαι tοp οδηγός. Mπορεί να είσαι ο καλύτερος οδηγός του κόσμου αλλά δεν θα νικήσεις με ένα κακό μονοθέσιο.
 
Όταν έπειτα ρωτήθηκε αν ο Αlonso έκανε την σωστή επιλογή μένοντας στην McLaren ο Γερμανός με ρίζες από την Φιλανδία απάντησε «Είναι δική του επιλογή. Μπορεί να πάει και αλλού (Indycar) αλλά η Formula 1 είναι η κορυφή».
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center