• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όλες οι εκδόσεις του Mii προσφέρονται με όφελος 500 ευρώ, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από 7.821 ευρώ.

SEAT: Προσφορές σε όλα τα μοντέλα

3.077 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/1/2015

Την νέα της τιμολογιακή πολιτική για το ξεκίνημα του 2015 ανακοινώνει η SEAT Τεχνοκάρ, η οποία περιλαμβάνει αρκετές προσφορές σε όλα τα μοντέλα.

 
Ενδεικτικά, οι προσφορές που ισχύουν για τα μοντέλα της SEAT διαμορφώνονται ως εξής:

Όλες οι εκδόσεις του Mii προσφέρονται με όφελος 500 ευρώ, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από 7.821 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.

Οι τιμές για την γκάμα του Ibiza βελτιώνονται περαιτέρω, με το όφελος προσφοράς να φτάνει έως και 2.440 ευρώ με ιδιαίτερα βελτιωμένη την ανταγωνιστικότητα των εκδόσεων Style, FR & Plus, ενώ η τιμή του 1.6 ΤDI 90hp Style διαμορφώνεται στις 13.156 ευρώ (SC) με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

Όλες οι εκδόσεις του Leon προσφέρονται πλέον με έκπτωση 900 ευρώ, ενώ οι εκδόσεις Elegance βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά τους με το πακέτο Elegance που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι, να χρεώνεται μόνο 300 ευρώ επιπλέον.

Οι τιμές με προσφορά για όλα τα Toledo βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφερόμενη έκπτωση να φτάνει έως και 1.890 ευρώ και τις τιμές να ξεκινούν πλέον μόλις από 12.740 ευρώ με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.Παράλληλα στο νέο τιμοκατάλογο περιέχονται και οι παρακάτω νέες εκδόσεις και μοντέλα:

Mii I-TECH
Νέα ειδική έκδοση βασισμένη στις εκδόσεις Style, με επιπλέον χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14΄΄ σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου για τον πελάτη είναι 670 ευρώ προσφέροντας όφελος μεγαλύτερο του 30%.

Mii Auto Start/Stop
Όλες οι αυτόματες εκδόσεις διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100gr/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

Leon X-PERIENCE
Τέλος, ξεκινά η διάθεση στην Ελληνική αγορά του πρώτου crossover της SEAT, του νέου Leon X-Perience. Το νέο SEAT Leon X-PERIENCE, με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό “εκτός δρόμου”, προσφέρεται με TDI και TSI κινητήρες με απόδοση από 110 έως 184 PS, τελευταίας γενιάς σύστημα 4Drive και πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.


Tags: SEAT