3 φωτογραφίες »

Η MC20 βρέθηκε στη Σικελία και συγκεκριμένα στην πίστα Targa Florio όπου λάμβανε χώρα ο αγώνας αντοχής.

Σε παλιά λημέρια η νέα Maserati MC20

1.682 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Η καμπάνια των teaser εικόνων της νέας Maserati MC20 συνεχίζεται, με το μοντέλο αυτή τη φορά να πηγαίνει στη Σικελία για της ανάγκες της νέας της φωτογράφισης.


Η ιταλική μάρκα συνεχίζει να εξελίσσει, αλλά και να προμοτάρει ταυτόχρονα το νέο της αυτοκίνητο. Έτσι για τις δύο προαναφερόμενες ανάγκες, η MC20 βρέθηκε στη Σικελία και συγκεκριμένα στη διαδρομή Targa Florio όπου λάμβανε χώρα ο αγώνας αντοχής. Η MC20 δεν έκανε τυχαία αυτό το ταξίδι καθώς ήθελε να γιορτάσει την 80η επέτειο της νίκης της στις 23 Μαΐου 1940 με την Tipo 4CL.
 
Παράλληλα η ιταλική φίρμα λέει πως το ταξίδι δεν ήταν μόνο για διασκέδαση, καθώς η MC20 δοκιμάζεται τώρα στο δρόμο και στην πίστα. Οι πληροφορίες που αποκτήθηκαν από αυτές τις δοκιμές θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν τη ρύθμιση του αυτοκινήτου πριν από το ντεμπούτο του το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Σεπτέμβρη.
 
Η Maserati δεν προσφέρει ακόμα λεπτομέρειες, όμως συμπεριλαμβάνοντας και προηγούμενες εικόνες που έχουμε δει φαίνεται πως η MC20 θα έχει χαμηλό κέντρο βάρους, μεγάλους αεραγωγούς μπρος και πίσω και ευρύ πίσω μέρος με μεγαλύτερα φτερά. Φυσικά το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να είναι ελαφρώς διαφορετικό από το πρωτότυπο, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα.
 
Από κει και πέρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα διαθέτει ένα V6 κινητήρα (ίσως με ηλεκτρική βοήθεια) ο οποίος έχει εξελιχθεί αποκλειστικά από τη Maserati, αποτινάσσοντας από πάνω της ένα μοτέρ από τη Ferrari. Το εν λόγω μοτέρ θα διαθέτει διπλό τούρμπο και λέγεται πως προσφέρει 608 ίππους ενώ θα συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει ισχύ στους πίσω τροχούς.
 
Τέλος να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται την έκδοση με τον κινητήρα καύσης να ακολουθήσει και μία αμιγώς ηλεκτρική, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda