Sold out η Ferrari Purosangue
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Sold out η Ferrari Purosangue

1.647 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2022)

Η Ferrari κλείνει το βιβλίο παραγγελιών της Purosangue για δύο χρόνια γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση που υπάρχει για το μοντέλο.

Δεν προλαβαίνει να πουλάει Purosangue η Ferrari

Η νέα Ferrari Purosangue έκανε ντεμπούτο πριν λίγες εβδομάδες και, όπως όλοι περίμεναν, θα αποτελέσει πράγματι εμπορική επιτυχία. Το πρώτο SUV της Ferrari παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο και λίγες μέρες αργότερα ο Enrico Galliera, επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing της μάρκας έσπευσε να δηλώσει πως το βιβλίο παραγγελιών έχει κλείσει προσωρινά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

2 χρόνια αναμονής για όσους δεν πρόλαβαν

Τώρα, σε συνέντευξή του σε μέσο της Αυστραλίας, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν είναι μυστικό ότι σταματήσαμε να παίρνουμε παραγγελίες. Είχαμε τέτοιο ενδιαφέρον χωρίς να παραδώσουμε ούτε ένα αυτοκίνητο. Πήραμε μια απόφαση που πιστεύαμε ότι ήταν συνεπής με την τοποθέτηση της Ferrari και του μοντέλου».

Ενώ οι αντίπαλοι της Purosangue, όπως η Lamborghini Urus, δεν έχουν κάποιο όριο παραγωγής, η Ferrari έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως η παραγωγή δεν θα ξεπεράσει το 20% της ετήσιας παραγωγής της μάρκας γιατί η διάσημη ιταλική φίρμα θέλει να κρατήσει «exclusive» τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2023 αλλά φημολογείται πως η ολοκλήρωση των παραγγελιών δεν θα πραγματοποιηθεί πριν τα τέλη του 2024. Όσοι δεν πρόλαβαν θα πρέπει επίσης να περιμένουν δύο χρόνια μέχρι να αποστείλουν την παραγγελία τους..

Πάνω από 362.000 ευρώ η τιμή

Η τιμή για το πρώτο τετράθυρο αυτοκίνητο παραγωγής της Ferrari εδώ και 75 χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά ορίζεται στις 362.400 ευρώ για την βρετανική αγορά. Όπως προαναφέραμε έχει τέσσερις πόρτες, χώρους για οικογένεια, πρακτικό πορτμπαγκάζ για αποσκευές 473 λίτρων και crossover στυλ αμαξώματος με μήκος 4.973 χλστ. και απόσταση από το έδαφος 183 χλστ.. Σχεδιαστικά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη Roma, στο κομψό κουπέ της μάρκας, ωστόσο πηγαίνοντας προς τα πίσω υπάρχουν αλλαγές λόγω του crossover στυλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN