Ο 37χρονος Βραζιλιάνος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα της Venturi.

Στη Formula E o Massa

2.171 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2018)

Μπορεί ο Felipe Massa να εγκατέλειψε τη Formula 1, ωστόσο όπως φαίνεται δεν μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης και πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα της Venturi, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Formula E, στο οποίο και αναμένεται να ενταχθεί από τη σεζόν 2018-2019.
 
Μάλιστα ο πρώην οδηγός των Sauber, Ferrari και Williams έχει ξεκινήσει δοκιμές με το ηλεκτρικό μονοθέσιο VFE 05 Gen2 της ομάδας τις οποίες και αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να μπει στο κλίμα αλλά κυρίως να συνειδητοποιήσει τις απαιτήσεις που έχει το νέο πρότζεκτ στην καριέρα του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας της Venturi αλλά και του πρωταθλήματος της Formula E, το οποίο έχει αποκτήσει ένα υπέροχο ανταγωνισμό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», δήλωσε αρχικά ο Massa και συνέχισε «Εδώ και μερικά χρόνια, έχω ξεκαθαρίσει το ενδιαφέρον μου για αυτόν τον καινοτόμο, προοδευτικό κλάδο που εξελίσσεται. Μου αρέσει ιδιαίτερα η μορφή των αγώνων και οι πίστες που βρίσκονται στο κέντρο των πόλεων αλλά και η επαφή με τους οπαδούς».

Mercedes
moto