3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Στημένο» Hyundai i30 N για περισσότερο στρίψιμο

3.979 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

Λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της εμπορικής διάθεση του ανανεωμένου Hyundai i30 N στην Ελλάδα, η H&R παρουσίασε την «χαμηλωμένη» κατά 3,5 πόντους πρότασή της για την περαιτέρω βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του hot hatch.

Οι κορυφαίες εκδόσεις N των μοντέλων της Hyundai, τα i20 N, i30 N και Kona N, άρχισαν την καριέρα τους στην ελληνική αγορά με τιμές από 24.990 ευρώ έχοντας στην φαρέτρα τους τους turbo βενζινοκινητήρες 1,6 και 2,0 λτ. με ιπποδυνάμεις από 204 έως και 280 άλογα, αλλά και την τεχνογνωσία της Hyundai Motorsport από την εμπλοκή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally (WRC). Ωστόσο, η H&R, γνωστή εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή ελατηρίων ανάρτησης, κάνει τη δική της πρόταση για το ακόμα καλύτερο «στήσιμο» του i30 N και i30 Fastback N.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


3,5 εκατοστά χαμηλότερο και έως 3 πόντους φαρδύτερο μετατρόχιο
Τα σπορ ελατήρια της H&R για το i30 N χαμηλώνουν 35 χλστ. το αμάξωμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καλύτερη οδική συμπεριφορά του «καυτού» μοντέλου, που ακόμα και με την «μαμά» ανάρτηση στρίβει εντυπωσιακά γρήγορα με τα όρια της πρόσφυσης να δείχνουν και να είναι αξεπέραστα σε δρόμο με καλό συντελεστή τριβής. Όσον αφορά στο i30 Fastback N, το χαμήλωμα γινεται 3 πόντους, αντί 3,5 cm του hatchback, ενώ και στις δύο περιπτώσεις η βελτιωτική φίρμα προσφέρει την επιλογή για αποστάτες τροχών που διευρύνουν το μετατρόχιο κατά 30 χλστ., για καλύτερο πάτημα στο δρόμο. Το κόστος των ελατηρίων ορίζεται στα 329 ευρώ, ενώ οι αποστάτες κοστίζουν 134,5 ευρώ.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι τα βελτιωτικά προϊόντα της H&R κατασκευάζονται στην Γερμανία και συνοδεύονται από όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Εσύ θα επέλεγες να τροποποιήσεις την ανάρτηση του i30 N ή πιστεύεις ότι η «μαμά» είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto