O Loeb με τα χρώματα της Citroen.

Στην Hyundai o Loeb!

2.394 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Aύριο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις σύμφωνα με βρετανικά μέσα. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Mεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν δημοσιεύματα από το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς αναφέρουν πως ο Sebastien Loeb έχει συμφωνήσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα του WRC με την ομάδα της M-Sport.

O εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε «ξεκρέμαστος» μετά την απόφαση της Peugeot να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Rallycross και με δεδομένο ότι Citroen και Τοyota είχαν κλίσει τις συνθέσεις τους για τη νέα χρονιά, η M-Sport φάνταζε από την αρχή ως η μόνη επιλογή του Γάλλου. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως επειδή η M-Sport δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να δελεάσει τον Loeb, θα υπάρξει άμεση βοήθεια σε αυτό το κομμάτι από την ίδια την Hyundai.
 
O ζωντανός θρύλος του WRC, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες της επόμενης σεζόν, αφού αφενός θα λάβει μέρος στο ράλι Dakar για το οποίο ήδη ετοιμάζεται και αφετέρου ανοίγει ο δρόμος για να συμμετάσχει στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με την ομάδα του Gronholm που χρησιμοποιεί τα i20GRX.

Όπως και να έχει, αν τα δημοσιεύματα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δούμε τον Loeb του χρόνου με τα χρώματα της M-Sport, το νέο πρωτάθλημα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
 

Hyundai
NISSAN